Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

Скъпи приятели,
Всеки от вас има специално място в сърцето ми. Всеки е оставил белег на споделена радост през всичките години от съществуването на медицинския ни център.
На 5 май годините стават 28. Отброявам ги с дълбока благодарност към всеки от вас и с надежда, че идващите дни носят още победи над болестите и отчаянието и благородни предизвикателства пред трудностите.
Щастливи сме били да отбелязваме датата 5 май като празнична в календара и заедно да се веселим на този ден и да си припомняме общите ни успехи. Заради ограниченията на пандемията 2021 година е различна и ще бъдем на далечни разстояния. Но не се предаваме!
Нека на 5 май съберем добрите мисли и мечти и да сторим благородно дело. Нека всеки посади дърво, красив храст или любимо цвете. Ако всички се включат, ще имаме 50000 чудни растения, колкото е броят на пациентите, преминали през центъра за 28 години.
Нашите бъдни гора и градина, във всяка точка под небето, ще привличат вълшебни птици, влюбени облаци и златоносни дъждове. Ще ги посветим на здравето и щедро ще даряваме знания за него на света, който заедно можем да променим!
Да бъде!

Д-р Емилова

Възстановяването на здравето изисква квалифицирана помощ и благоприятна обстановка.

От октомври до май клиниката функционира в черноморския курорт Св. Св. Константин и Елена, който отстои на 10 км северно от Варна. За нужните на клиниката предоставя своите удобства четиризвездният хотел Аква Азур, намиращ се на 100 м от морския бряг. Той разполага с 3 басейна, разнообразни водни процедури, сауна, масажи, солариум, фитнес, козметични процедури.

През летните месеци юли и август клиниката работи в петзвездния Боровец Хилс, един от най-модерните и елегантни високопланински хотели в България. Разположен е на височина 1500 м в планинския курорт Боровец, на разстояние 70 км от столицата София. За удобство на своите гости хотел Боровец Хилс предлага закрит басейн, парна баня, сауна, турски хамам, тепидариум, вертикален и хоризонтален солариум, джакузи, масажи, фитнес център и уютна зала за релакс.

От 16 юли 2020 г. клиниката работи в х-л Аква Азур


Emi18

Facebook