Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

 

До 12 юни клиниката ще работи в х-л Аква Азур, курорт Св. Св. Константин и Елена

В периода 1 юли - 31 август 2022 г. ще предлагаме нашите услуги в х-л Боровец Хилс

 

 За информация и записвания – тел. 0888 951 288

 

 

Връзката с лекарите от Клиника „Д-р Емилова“ може да се осъществява с мобилното приложение Healee. To е удобно и надеждно средство за обмяна на информация, специално създадено за целите на медицинската дейност. Повече за платформата можете да научите на https://www.healee.com/bg/patients.

За да инсталирате приложението, ви е необходим компютър с браузър или смартфон на базата на Android или iPhone.

Ако ползвате компютър, посетете Интернет адрес https://app.healee.com. Приложенията за мобилни телефони можете да намерите тук:

google play badge Download on the App Store Badge BG blk 100217

Можете също така директно да потърсите в съответните магазини за приложения – Healee се визуализира с логото:healee mini

След стартирането на приложението, в горната част на страницата изберете език – в случая български, след което трябва да направите регистрация с реалните си имена, или направо да влезете, ако вече имате такава.

При отваряне на приложението, идете на раздел Попитай лекар, след което изберете Намери лекар и в полето търсете МЦ Д-р Емилова. В отворилия се профил на центъра посочете лекаря, с който желаете да комуникирате.

Helaee дава възможност за съхранение, проследяване и споделяне на жизнени показатели като телесна температура, пулс, кръвно налягане, кръвна захар, телесно тегло и др. В него могат да бъдат запазвани снимки, документи, лабораторни изследвания, информация за болестни състояния, както и тяхната терапия. В този смисъл то е неоценим помощник в грижата за здравето и връзката с лекуващите специалисти, когато това се налага.

Helaee ще ви помогне да бъдете под наш контрол, дори във времето, когато не сте в клиниката – чак до окончателното приключване на препоръчания хранителен режим. То позволява отдалечено провеждане на контролни аудио/видео консултации с д-р Емилова и лекуващите лекари. Посредством приложението лесно ще научавате важна информация за събития, свързани с нашата дейност, промяна в начина на работа, предлагани нови услуги и др.

Комуникацията през Healee е строго поверителна, устроена да отговаря на съвременните HIPAA и GDPR стандарти за работа с лични данни и чувствителна информация. Всичко, което споделяте е криптирано и недостъпно за поддържащите услугата. То достига само до лекарите, на които изрично сте позволили достъп.

Услугата също така не съхранява данни от банкови карти. Информацията за тях, както и разплащанията се управляват от трета страна, която съблюдава стандартите за защита при обработка и съхранение на финансови данни.


Med05

Facebook