Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

Скъпи приятели,
Всеки от вас има специално място в сърцето ми. Всеки е оставил белег на споделена радост през всичките години от съществуването на медицинския ни център.
На 5 май годините стават 28. Отброявам ги с дълбока благодарност към всеки от вас и с надежда, че идващите дни носят още победи над болестите и отчаянието и благородни предизвикателства пред трудностите.
Щастливи сме били да отбелязваме датата 5 май като празнична в календара и заедно да се веселим на този ден и да си припомняме общите ни успехи. Заради ограниченията на пандемията 2021 година е различна и ще бъдем на далечни разстояния. Но не се предаваме!
Нека на 5 май съберем добрите мисли и мечти и да сторим благородно дело. Нека всеки посади дърво, красив храст или любимо цвете. Ако всички се включат, ще имаме 50000 чудни растения, колкото е броят на пациентите, преминали през центъра за 28 години.
Нашите бъдни гора и градина, във всяка точка под небето, ще привличат вълшебни птици, влюбени облаци и златоносни дъждове. Ще ги посветим на здравето и щедро ще даряваме знания за него на света, който заедно можем да променим!
Да бъде!

Д-р Емилова

phys41В клиниката на Д-р Емилова имате уникалната и рядка за България възможност да практикувате Айенгар йога в групова или индивидуална практика, под опитното ръководство на сертифициран Айенгар йога учител Мария Арангелова със сертификат Уводно ниво II /Certified Iyengar Yoga Teacher Introductory 2/.


Phys06

Facebook