Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Уважаеми стари и бъдещи приятели,

 

В периода на задължително спиране на работата на медицинския център, заради заплахата от COVID-19 бихме искали да съхраним контактите с вас и да ви бъдем максимално полезни.

 

Д-р Емилова ще отговаря безплатно на ваши въпроси, изпратени на имейл info@emilova.org. Продължаваме да общуваме в нашата facebook страница @emilovaclinic, както и в нашия Instagram профил emilova_clinic.

 

Планираме скоро да предоставим по-удобна и модерна връзка чрез мобилно приложение. Така винаги ще можете да се консултирате, да споделяте своите здравословни проблеми и изследвания и дори да контактувате с нас на живо от разстояние.

 

Мисията Здраве остава най-важна за медицинския център и до очакваната ни нова среща. Диалогът и споделеното насърчение са изключително важни за нас!

От дълбока древност хармонията с природата е израз на мъдрост и себеуважение. Не случайно духовните мислители и водачи на човечеството са се отказвали от съблазните на пиршествата и са търсили отговори на вечните въпроси, далеч от богатите трапези и суетата на празнодумието.

В традициите на много народи постенето е заложено като част от установения календар, съхранен през вековете. Интересното е, че в системите за хранене при различни географски ширини се откриват общи полезни неща – като например да се приемат в малки количества продукти на местната природа.

Факт е също, че при групите, живеещи далеч от модерната цивилизация, не се срещат масови заболявания като високо кръвно налягане, диабет, алергии, затлъстяване и др. За това съвременната медицина има възможност да обогати опита си с утвърдените постижения на народните традиции.

България е специално място върху световната карта на здравето. Ако си я представим като жив организъм, ще видим, че той е обезсилен през последните години и оставен на командно дишане по принуда. Често казвам, че от страна на розите сме се превърнали в страна на склерозите. Преди по-малко от сто години сме били в първите места по брой на столетници, сега пак сме на челни позиции – но заради високата смъртност от инсулти и инфаркти и лошо качество на живот.

Прилагам метода за безлекарствено лечение от 17 години. Изпитах го първо върху себе си и своите близки и съм убедена, че доброто здраве зависи изцяло от собствената ни отговорност за постигането му. Наблюдавам от години хора, които с плодове, чай и мед преодоляха тежки заболявания и са заредени със сила за живот.

Със стопените килограми изчезват и много хронични болести, безплодието, депресии, зависимости и др. Разтоварителният режим и захранването са строго индивидуални за всеки отделен пациент и задължително се контролират от лекар непрекъснато. Съчетани са с физически упражнения, плуване и водни процедури, танци, хора, йога и още много възможности за двигателна активност.

Човешкият организъм е съвършена самообновяваща се система, част от вечната природа. Да живеем в хармония с нея – дълго и добре, имаме възможност да изберем сами.

Д-р Емилова


Phys27

Facebook