Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

От 5 юли клиниката работи в хотел Боровец Хилс в едноименния курорт. През юли и август клиниката не приема пациенти на инсулиново лечение и такива с грипоподобни оплаквания и симптоми! Работата е изцяло съобразена с изискванията и предписанията на здравните власти. За подробности и записване – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

  

Можете да се консултирате с нас по всяко време през Healee

 

В лавината от информация за вълшебни диети много хора се изкушават да опитат непригодни, а често и много опасни за здравето им експерименти. В медицинския ни център са търсили спасение млади момичета, стопили теглото си до 35 кг и уплашени за живота си.

Само при суровите плодове и прясно изцедените сокове от плодове и зеленчуци, както и при водата и чайовете с мед не се изисква енергия за храносмилане. При всички останали храни се отделят ензими за смилане и разграждането им до глюкоза, аминокиселини и мастни киселини. Така че всяка диета кара организма да й отдаде своя енергия, докато плодолечението осигурява пренасочването ѝ за чистене на натрупаните токсични вещества.

С отровите от храната, водата и въздуха товарим тялото си постоянно. За това е необходимо да си дадем шанс за здраве. Не случайно българската светица Лидия Ковачева достига след дълги години експерименти върху себе си и упорито четене до изцелителния плодово-чаен режим. Най-добрата за нашите географски ширини система е помогнала на много хора, а усъвършенстването и прилагането ѝ сега стават с опита на лекари.

Твърдението, че това гладуване се понася трудно оборват моите пациенти, според които заради приема през два часа на плод или чай с мед човек е заситен и с лекота се включва в десетките спортни и танцови занимания, осигурявани от медицинския ни център. Санаториуми с подобни програми са много популярни в цяла Европа, САЩ и Русия. Запозната съм с опита им като единствен български лекар, член на лекарската асоциация към Американското общество за натурална хигиена, лично съм посетила и клиниките на д-р Ото Бухингер в Германия и Испания и три австрийски клиники. Изводът ми е, че само опитен лекар, прилагал върху себе си системата, може да е полезен на пациентите.

Защото природосъобразният начин на живот е система, в която се изисква индивидуален водач. Няма обща рецепта, а всичко се дозира и определя според отделния човек. Като особено тревожни определям случаите на хора, които ни търсят след прилагане на строги диети с животински продукти. Оплакванията им са от проблеми с бъбреците, висок холестерол, кожни екземи, запек и др. Лошата новина е, че пораженията могат да настъпят след 5-10 години и да са много тежки, заради безотговорно доверяване на „чудодейни“ диети. Вярно е, че се отслабва бързо, но това може да се постигне с трайни резултати и при плодолечението, като са гарантирани ефектите за здравето и пречистването на организма.

Д-р Емилова


Edu02

Facebook