Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

Все по-тревожните данни на статистиката, че населението в България намалява и прогнозите, че нацията може да изчезне след по-малко от 50 години, явно не стряскат управляващите у нас.

Към тези факти се прибавя ниската раждаемост, епидемичното разрастване на хроничните заболявания и ниската здравна култура. Подходът към всичко това обаче е кампаниен и без планиране в полза на обществото. Прахосват се средства от оскъдния бюджет, а нацията е все по-болна и застрашена.

В дългогодишната ми лекарска практика на интернист и ревмокардиолог съм се нагледала на неспасяеми случаи и съм изкарала безброй безсънни нощи, заради безсилието да бъдеш полезен на страдащ човек. С метода на безлекарствено лечение, който прилагам в последните 18 години, ефектите идват бързо и най-важното им значение е в трайното запазване на резултатите.

За чудесата, постигани с плодове, чай и мед, съм имала възможност да се консултирам с покойната вече Лидия Ковачева. По моя покана тя е изнасяла беседи пред варненци и е споделяла, че българските традиции за строг пост и природосъобразно хранене са уникални.

В придържането към тях откривам постоянно изключителните възможности за постигане на добро здраве. Постната храна, пълнозърнестият хляб и покълналите семена дават на организма необходимите ценни вещества и жизнен тонус. От собствения си опит препоръчвам и поне два пъти годишно да се правят по-дълги разтоварващи курсове, като според сезона се остава само на череши или на диня.

Ако цялото семейство приеме природосъобразното хранене, ползите се умножават най вече за децата. Те растат здрави и умни и знаят, че добрата храна не е в лъскавите и скъпи опаковки. През годините упорито съм предлагала на различни държавни институции да се въведе система за запознаване с възможностите на безлекарственото лечение. Защото всеки избира сам как да се отнася към здравето си, но трябва да е информиран за възможностите.

„Дълъг колан – къс живот“, гласи народната поговорка и в нея е събрана мъдростта, с която сме оцелели през вековете.

Д-р Емилова


Phys29

Facebook