Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

За много хора, които не са пропуснали нито един обяд в живота си, богатата маса е сред най-важните неща в живота. С нея се стремят да покажат просперитет и охолство, без да си дават сметка, че натоварват и подлагат на изпитания собственото си здраве и това на децата си.

Най-големите гаври със своя организъм допускаме сами и когато дойдат тежките болести, тичаме по скъпи и небезопасни изследвания, тъпчем се с хапчета и се чудим защо оздравяването се бави. Забравяме, че то не може да дойде с вълшебна пръчица. Не искаме да си признаем, че сме имали смущаващи симптоми, но не сме се отказали нито от тежките храни, нито от коктейлите или цигарите.

Човек е изграден от храна и мисли, гласи философията, изповядвана от древния мъдрец Аристотел. През вековете нейното съдържание ни най-малко не се е променило. Дори е станало по-актуално заради изключително замърсената природа и излишествата в глобалния консуматорски свят.

Близо 40000 души са преминали през нашата клиника. Резултатите са систематизирани и са на разположение на всеки, който иска да се запознае с метода. Жалко е, че от ефектите се интересуват и ползват все повече хора от Европа, САЩ, Русия и др., а сънародниците ни идват, когато ножът е опрял до кокала и след като са опитали всичко друго, но без успех.

Например един млад мъж от Русе, на когото вече бяха насрочили дата за хемодиализа. Дълго време страдал от ангини, възпаления на гърлото, алергии към силните антибиотици, анемия, кожни обриви, безсъние, запек. Всяка простуда го сваляла на легло, приемали го за обречен. С няколко продължителни курса при нас и с преминаване към природосъобразен живот той се размина с хемодиализата и многото болести и заживя пълноценно.

С плодове, чай и мед и дозирани физически натоварвания могат да се постигнат чудеса. Препоръчвам това да се прави само под контрола на лекар специалист. За запазване на ефектите обаче трябва да разчитаме само на себе си. Защото волята и готовността да създадем ново отношение към себе си не се продават в аптеките.

Д-р Емилова


Med06

Facebook