Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

 От 16 септември клиниката ще работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

 

Работата е изцяло съобразена с изискванията и предписанията на здравните власти. За подробности и записване – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

Можете да се консултирате с нас по всяко време през Healee

 

exporter.bg

Формулата за лично щастие на д-р Емилова е сутрин да ти се отива на работа и вечер да ти се прибира в къщи. В края на месец март в хотел „Шератон” видяхме премиерата на филма на Стилиян Иванов „Рецепти за щастие” - един дълбоко човечен и съпричастен разказ за съдбите на хиляди хора, които са се доверили на нетрадиционния метод на д-р Людмила Емилова, за да се борят за правото си на пълноценен живот. Вярата и успехите на тези хора, някои от които присъстваха лично в залата нея вечер, ни провокираха за това интервю с д-р Емилова.

- Д-р Емилова, основите на вашата клиника за нетрадиционно лечение на различни болести и зависимости бяха поставени през 1993 г. Кое направи вашия бизнес успешен?

- Доброто отношение към всеки пациент, независимо дали е известен, или не, дали е богат, или беден, дали е с анорексия и има само 25 кг, или минава 200 кг. И още високата квалификация на лекарския екип и най-добрата съвременна медицинска апаратура. Всички пациенти (39 834 души до днес – 20.04.2012) са усетили със сърцето и душата си, че ние правим всичко възможно да им помогнем.

- Как бихте определили вашия метод на лечение – като конфронтиращ се с традиционната медицина, като алтернативен на нея или като допълващ се със съвременните медицински практики?

- Във всеки учебник по медицина след описанието на всяка болест следва лечение и винаги първа точка от лечението е диета. Но съвременният модерен лекар много често прескача тези препоръки и минава на следващата точка – операция. Ние в нашата клиника се стремим да излекуваме пациента с природосъобразно хранене и плодолечение. Ако е нужно си помагаме с лекарства, или в краен случай предлагаме операция. Но преди и след това – правилно хранене. С него и с плодолечението ние премахваме причините за поява на болестите.

- Вашият център лекува болестите, физическите недостатъци и душата на съвременния човек. Каква е взаимовръзката между тези толкова често срещани проблеми в нашето ежедневие?

- Всеки човек, който не е извънземен е единство между физическо, ментално и духовно тяло и затова лекувайки едното от тях, винаги се повлияват другите две.

- Хора с какви проблеми се обръщат най-често за помощ към вас?

- Повечето хора носят със себе си най-честите заболявания на съвремието – затлъстяване, високо кръвно, захарен диабет, хормонални нарушения, нервни заболявания, алергии и др. Нерядко обаче идват и пациенти с редки болести, за които не са успели да намерят лечение.

- Успешното лечение и трайният ефект от престоя във вашата клиника доколко зависят от лекуващия екип и метод и доколко от пациента?

- На всички наши пациенти обясняваме индивидуалния им път към здравето, а доколко те ще се възползват от това е въпрос на техен личен избор.

- Какви са най-новите програми на лечение в Клиника „Д-р Емилова”?

- Правим компреси с рициново масло върху черния дроб и други, засегнати от болест органи.

- При вас идват доста известни и влиятелни хора. Може ли всеки да си позволи лечение в Клиника „Д-р Емилова”?

- Лечението с плодове, чай и природосъобразно хранене след това е най-евтиното и в същото време най-ефикасното лечение от всички възможни. Всеки, който има здравословни причини, трябва най-напред да опита това лечение и ако не получи нужния ефект, тогава да се обърне към лекарствата и операциите.

- Бихте ли споделили с нашите читатели вашата лична формула за щастие?

- Щастие е сутрин да ти се отива на работа и вечер да ти се прибира в къщи.

- Д-р Емилова, благодаря за това интервю!

Ангелина Василева


Phys10

Facebook