Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

24 часа

Д-р Людмила Емилова, която повече от 20 г. лекува с плодове, чай и мед, влезе в “Ню Йорк таймс”. Авторитетната медия обяснява метода на българската лекарка в разказ на писателката Кати Хорин, която споделя преживяванията си от изпробване на новата диета “Пир или глад”. Тя е вариант на т.нар. периодични диети - 2 дни на минимум калории, а после известно време (5 дни например) се храниш нормално. Идеята е така да станеш не само по-слаб, а и по-здрав.

Преди да се отдаде на гуляй в Шварцвалд, писателката се подлага на диета в клиника в южната част на Германия. Режимът там включва меню в рамките на 250 калории на ден - 1 бульон, 1 фреш, 2 чая с мед, чернодробни компреси, клизми. Обещанието е в края на 10-дневен престой там да се чувства така, като че ли може да промени света. За тези, които са вдъхновени да последват такава програма (не пробвайте това сами вкъщи, предупреждава авторката), тя дава списък с клиниките за детокс в САЩ и Европа и една от 6-те описани системи е тази на д-р Емилова. Обяснява се, че оттам са минали повече от 40 000 пациенти, а обичайното меню е по 1-2 килограма сезонни плодове дневно в продължение на 15 до 20 дни.

Да, г-жа Хорин се свърза с клиниката, но не знам откъде е научила за нас. Вероятно от някои от пациентите ни - идват хора от САЩ, Япония, от 20-ина държави в Европа, сред тях Италия, Германия, Франция, от всички съседни държави, от Африка и Арабския свят, обясни д-р Емилова. Тя самата също е ходила в клиниката в Германия преди години - за да провери лично ефекта от терапията.

Д-р Емилова


Emi11

Facebook