Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

 От 16 септември клиниката ще работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

 

Работата е изцяло съобразена с изискванията и предписанията на здравните власти. За подробности и записване – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

Можете да се консултирате с нас по всяко време през Healee

 

В това е убеден Добрин Падалски, след като се отървал от дългогодишните мъки на синузита

От детска възраст мъжът страдал от чести остри катари на горните дихателни пътища, бронхити, гнойни ангини. Лекували го с антибиотици, но без успех. Години наред го измъчвал синузит – дишал като риба на сухо заради секретите, а челото си усещал като пулсираща рана заради главоболието, което днес може да описва спокойно, защото го е напуснало.

Докато разказва патилата си пред пациенти в медицинския център на д-р Емилова, човек не може да си представи, че този добре сложен и излъчващ спокойствие и увереност човек, е преживял доста години като обречен страдалец. Постоянно носел ушита от майка му торбичка, пълна с морска сол и за да получи макар и малко облекчение, я нагрявал и поставял на челото си. Платът се протривал от употреба, сменяли го с нов, но синузитът не си отивал. Най-мъчителни били зимите, останалите сезони обаче също поднасяли изпитания. Огромните количества антибиотици, предписвани от стандартната медицина, не помагали.

В студентските години на Добрин имало една особено тежка за състоянието му зима. Чувствително подобрение не настъпвало нито през пролетта, нито през лятото. Оставили го в болница, защото гнойната течност в синусите застрашавала мозъка с инфекция. Бил само на 28 години с реална опасност от последващи усложнения и се чувствал обречен на болестите. При поредна гнойна ангина лекарката му казала, че сливиците са деформирани, застрашават сериозно здравето му и трябва да се отстранят. Предупредила, че операцията няма да е лека и препоръчала на Добрин да си осигури месец отпуск за възстановяването. Шефката му обаче отсякла, отпуск за операция няма да дам, преди да отидеш при д-р Емилова. Жената ми направи най-голямото добро и споменавам винаги името ѝ с благодарност, споделя Добрин. А въпросната Таня Георгиева вече била прилагала програмата с плодове, чай и мед и знаела отличните ѝ ефекти.

Мъжът направил първите си 20 дни плодолечение, последвани от 10 дни захранване през 2004 г. След месеца при д-р Емилова отново посетил своята лекарка по уши, нос и гърло. А тя с удивление казала „Не знам какво си правил, но състоянието е добро и операция няма да правим. Иди отново на тази терапия, явно е много успешна“. А Добрин започнал отново да открива света край себе си. Като с магическа пръчка синузитът и гнойните ангини изчезнали, а заедно с тях – лекарствата и торбичката с морска сол. Усетих, че дишам пълноценно за пръв път след много години, спомня си мъжът днес. Най-удивително било, че резултатите се задържали и настъпилото невероятно подобрение не било епизодично.

Почти всяка година Добрин посещава медицинския център – веднъж или два пъти, според ангажиментите си. Пробвал е да провежда програмата и сам, но предпочита да го прави под контрола на лекарката и заради осигурените разнообразни гимнастически занимания, народните танци и походите. Комбинацията от плодолечение и двигателна активност мъжът определя като изключително ефективна.

Той решил да е полезен и на родителите си, виждайки че нито кръвната захар на баща му, нито началната остеопороза на майка му се повлиявали от многото предписани лекарства. В медицинския център на д-р Емилова ги завел за месец и след това състоянието им се стабилизирало и съхранило. Кръвната захар на възрастния човек влязла в норма, а плодолечението, последвано от променено хранене в семейството, показало, че остеопорозата при майката се предава, ако не се приемат млечни продукти, препоръчвани дежурно от официалната медицина.

Падалски планира при следващия престой в медицинския център и 5-годишното му момченце да направи програмата за няколко дни. Убеден е, че ще се избегне прием на антибиотици от малчугана, предписани му заради прекарани две гнойни ангини.

От първо лице:

Най-ценното, което научих от д-р Емилова, е, че за да съм здрав, е необходимо да погледна на тялото си като свое. Нося отговорност и е погрешно да чакам лекар, хапчета или процедури да имат грижата за мен, казва Добрин. Когато дадем шанс на организма си да се пречисти и спрем да живеем, за да храносмиламе, идва спасението. Мисията е възможна и резултатите се виждат много бързо. Освен това д-р Емилова не е крайна в нищо. Тя не просто спасява хората, а ги учи да живеят по законите на природната хармония.

Добрин Падалски


Phys12

Facebook