Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

В това е убедена Марияна Бочева, която идва от Канада при д-р Емилова

Близка на Марияна ѝ разказала за удивителните резултати, постигани в медицинския център на д-р Емилова. От известно време жената се чувствала без тонус. Предполагала, че суровият климат в Канада е повлиял на имунитета ѝ. Решила да се погрижи за себе си без отлагане.

Няколко дни, след като кацнала в родината, пристигнала в медицинския център. След първото посещение през 2013 г. Марияна идва редовно и винаги прави 20-дневно гладуване с 10 дни захранване. Започнал е да я придружава и съпругът ѝ Зигмунд. Той говори впечатляващо чист български и е убеден в ефектите на програмата на д-р Емилова. Семейството е живяло в родината на Зигмунд – Полша, преди да се установи в Канада. А преди този период Марияна е била уважаван и търсен сценограф в София. Само дни след като получава дипломата си от Художествената академия, тя има безброй ангажименти за театрални и филмови декори, ризници, брони, възстановки от различни епохи. Откроява известния като родна класика филм „Сватбите на Йоан Асен“ сред останалите 12 кинопродукции, за които е работила. За сцена от царските сватби проектирала и изпълнила 7-метров олтар. По сценарий действието се развивало в православния храм „Св. Четиридесет мъченици“ от старопрестолния Търновград. Достолепната дама си спомня, че когато олтарът бил пред завършване, пръстите на дясната ѝ ръка отказвали да се движат от преумора, но усещането за вълнуващ успех било невероятно.

Пестеливо споделеното от Марияна за този творчески период, издава, че дори към най-малкия детайл в работата си е подхождала с професионална отдаденост и любов. Явно всичко, с което се е захващала, е било обмислено, отстоявано и направено по най-добрите критерии. Така подходила и към плодолечението. Приела го като полезен начин да съхранява здравето си и да не допуска болестите и неразположенията да я обезсърчават.

С първото гладуване жената свалила близо 12 кг. Но това била по-малката победа. За радост на целия екип в медицинския център Марияна Бочева трайно понижила кръвното налягане, причиняващо ѝ хипертонични кризи, болките в гръбначния стълб заради остеохондроза отстъпили, оплакванията от проблеми с щитовидната жлеза намалявали. От години тя приемала медикаменти заради екстрасистолна аритмия. Лечението с плодове, чай и мед чувствително облекчило състоянието ѝ. Дори по време на всеки престой в медицинския център под стриктно лекарско наблюдение, Марияна се чувствала добре с ограничен прием на медикаменти. А прегледът с доплер показал, че 4 години след първото гладуване състоянието на съдовете ѝ е като на 18-годишно момиче.

Младежко е цялото излъчване на дамата. Тя поддържа спортна форма с дълги разходки и плуване всеки ден по около час. Семейството ѝ се храни здравословно и не се поддава на изкушения. Марияна е отгледана с изобилие от плодове. Детските си години свързва със спомена за своя дядо, посветил живота си на създаване на овощни градини. Никога не е яла колбаси, постните храни често били на трапезата. Жената казва, че програмата с плодове, чай и мед никога не ѝ е създала дискомфорт. Винаги преминава леко, и дори приятно.

Според д-р Емилова добрите резултати на Мариана са заложени в нагласите и мисленето ѝ. Тя е отличен пример за постоянство и дълбоко уважение към собствената ни отговорност за здравето и неговото съхраняване. А според жената лекарката и нейната програма са необходимият ключ към цялостната картина – да се постави профилактиката в центъра на изображението.


Mil03

Facebook