Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

Дизайнерът Жоро Драгнев следва своя линия срещу болести и стрес

Труд

Като много съвременни млади хора, потопени в напрегнат градски ритъм, Жоро не отделял много внимание на храната и обездвижването. Допреди няколко години, когато решил да преобърне пирамидата на всекидневието. Вместо да лежи затиснат под нея, решил да изследва света край себе си и да открие свое място – извън удобните шаблони и с грижа за здравето.

Младият мъж се убедил, че стресът ни вкарва в коловози, успоредни на пълноценния живот и ако останем в тях, боледуват и тялото, и душата ни. Започнал с йога преди около 7 години и заниманията го увлекли. Минал през различни практики, но като най-важна част от усвоените движения и философия определя медитацията. В зареждащата ѝ тишина откривал как сетивата могат да се променят. И покрай новите интереси Жоро направил самостоятелно първите 3 дни гладуване. Следващите дни били 5. Постепенно спрял консумацията на месо, отказал цигарите, спрял и алкохола, от който никога не бил изкушен. И промените започнали стъпка по стъпка.

Пътят им го отвел в медицинския център на д-р Емилова. Още в първите дни усетил, че това е неговото място. С лекота правел програмата, интересни му били различните занимания, срещнал хора, впечатляващи с дух и енергия. Категоричен е, че в среда на съмишленици и нови приятели човек има по-добри и трайни резултати.

Жоро Драгнев дава отлична оценка на постигнатото от екипа на д-р Емилова, а лекарката поставя директно в олимпийска класация. Впечатлен е, че е отдала живота си на каузата колкото се може повече хора да бъдат информирани за неограничените възможности на природонаучната медицина. С усета си на дизайнер избира като най-точно определяща за д-р Емилова думата – пленителна. Защото на 75 години има енергия за цял отбор и защото от 25 години следва свой път, неподвластен на временни моди. А в стихиите на модата Георги е в свои води. Създадените от него облекла оформят индивидуалната линия на дамите със собствен стил. Затова се е научил бързо да отсява истински стойностното, независимо дали става дума за материи и принтове, или за хармония в човешките отношения.

Всичко търсения обаче ще са напразни, ако нямаме здраве, е убеждението на младия мъж. При него още с първата продължителна програма в медицинския център на д-р Емилова, преди по-малко от година, имало впечатляващи резултати. Жоро не се чувствал болен, но резултатите от подробни медицински изследвания показали завишени нива на холестерол и пикочна киселина, омазняване на черния дроб, дефицит на витамин D3. Имал излишни килограми, а с главоболието, стомашните киселини и рефлукса бил вече свикнал. Сега си дава сметка, че много тънка линия го е деляла от дълъг списък хронични болести. Заплахата заличил с плодове, чай и мед. Свалил 7,5 кг, 7 от които мазнини. Според д-р Емилова това е най-добрият и ефективен за здравето вариант при редукция на теглото.

През януари т. г. Жоро започнал в медицинския център второ по-дълго гладуване. Продължил го в дома си – общо 15 дни, с 10 дни захранване по схема от лекарката. Чувствал се отлично, кантарът показал още 3 свалени килограма, всичките за сметка на мазнини. Във времето между програмите мъжът остава на течности и плодове при новолуние и пълнолуние. Споделя, че се чувства зареден и мотивиран да наблюдава и изследва възможностите на организма си, освободен от стрес и болести.

В модните тенденции на идващото лято Жоро препоръчва да се заложи на принтове тип зебра и огромни божури. Отсега младият мъж се е записал за ваканционната програма на лекарката на „Боровец“, за да се зареди сред природата с нови открития за всичко ценно в живота.


Phys13

Facebook