Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

Поддържа здравословни килограми и продължава с програмата

Труд

След няколко успешни дълги програми в медицинския център на д-р Емилова, излекувани болести и трайно свалени килограми Галя е убедена, че всичко може да се постигне, ако човек го пожелае. До първото си идване при лекарката тя мислела, че плодолечението е вид диета за отслабване.

Доверила се изцяло на впечатляващо компетентния екип на лекарката и научила много неподозирани неща, удобно премълчавани от официалната медицина. През 4-те години, откакто редовно посещава медицинския център, Галя Златкова е започнала да се храни природосъобразно и е щастлива, че не се налага да брои калории, за да е здрава и в отлична форма. Видът ѝ е ослепителен вероятно и заради активната двигателна програма. В центъра може да избира сред многото организирани занимания, но най-много ѝ допадат хората и ръчениците. Не е за вярване, че преди това знаела само правото, а вече умее десетки народни танци.

През 2014 г. Галя тежала 66 кг при ръст 163 см. Имала глаукома, хроничен гастрит, тежка мигрена, повишени нива на лош холестерол, радикулит, неспокоен и непълноценен сън и още обезсърчаващи оплаквания. Още с първото 15-дневно гладуване и 10 дни захранване жената имала чувствително подобрение и свалени близо 5 кг. След третия ден от началото на програмата се наспала пълноценно, постепенно мъчителното главоболие отстъпило, лабораторните и инструментални изследвания се нормализирали. Галя започнала да се храни здравословно, без да прекалява с нищо и без много крайни ограничения. Придържала се към съветите на д-р Емилова за дневното си меню – сутрин задължително приема пробиотик Лактобацилус Булгарикус и билков чай, към 10 ч. хапва плод, обедът е голяма салата с постно ястие. Много често за обед идва до медицинския център, от там си взема за вкъщи и вечеря, която задължително върви с обилна салата от сурови зеленчуци. Рядко яде риба, и то от сигурен източник. Убедена е, че придържането към този начин на живот е много лесно за изпълнение. Освобождава време и енергия за по-ценни от храносмилането занимания. Като икономист по професия, Галя е убедена, че програмата е изгодна и финансово.

През годините е успяла да задържи теглото си около 53 кг, но е най-доволна от факта, че с правилно хранене и медикамент на капки нивата на очно налягане са се задържали в нормата. Според д-р Емилова глаукомата – определяна като „тихия крадец на зрение“, може да се повлияе чувствително от дълга програма на плодове, чай и мед /20 и повече дни/.

Галя вече има опит и убеденост да прави и сама програмата. Но предпочита да е в медицинския център при всяка възможност, защото средата от съмишленици е важна за постигане на добри резултати.


Phys34

Facebook