Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

Три поколения от семейството се доверяват на плодолечението

Труд

Женевиев, 74-годишният ѝ баща Робърт, двете ѝ по-големи дъщери и най-малката – на 2 години, бяха едновременно в медицинския център на д-р Емилова през тази пролет. Интересът им събудили невероятните резултати на първите роднини, потърсили помощ за болестите си в България преди 10 години. Съпругата на един от братята на Женевиев с баща си разказали за чудесата, които им се случили с плодове, чай и мед, и от уста на уста, голямата фамилия бързо избрала този щадящ начин на лечение и профилактика.

Първото идване на Женевиев било през 2009 г. Жената страдала от подагра, артрит, остър цистит, няколко прекарани пневмонии, паник атаки след алергичен шок и др. При изследванията в медицинския център се установени още завишени нива на лош холестерол, омазняване на черния дроб, дефицит на витамин D3. При ръст 174 см, пациентката тежала 82,5 кг и към многото диагнози се прибавяло и затлъстяване. Нагласата на Женевиев била да проведе профилактика, но бързо се убедила, че пълноценното прилагане на програмата ще даде по-бързи резултати. Първите 8 дни на плодове, чай и мед преминали без никакви оплаквания.

Жената свалила 4 кг и болестите започнали да отстъпват. Женевиев разбрала, че е наложително да направи промяна в храненето си и да ограничи предпочитаните по-рано месо, прясно мляко, сирене, газирани напитки. Но в натовареното всекидневие не успяла да се откъсне напълно от старите навици. Затова при следващи посещения в центъра организирала времето си между Лондон и България така, че да се връща за захранването и консултации с д-р Емилова. Женевиев избира само суперлативи за нивото на организация и провеждане на програмата и казва, че ако трябва да избере само една дума, тя е – фантастично. Като фамилен психотерапевт, с квалификации в хиропрактиката и хомеопатията, прави сравнение на видяното при българската лекарка и подобни клиники в Англия. Категорична е, че в прилаганото при тях природолечение липсва медицинската част.

Женевиев е щастлива, че е успяла да убеди и баща си да приложи програмата с плодове, чай и мед за спасение от многото му болести. 74-годишният Робърт пристига при д-р Емилова с два предълги списъка – един на заболяванията и един на приеманите медикаменти. Мъжът страда от диабет втори тип, високо кръвно налягане, артрит, силно завишени нива на лош холестерол, има поставен стент, изморява се бързо при ходене, дишането му се затруднява. Тежи 100 кг при ръст 182 см. Всеки ден приема по 14-16 таблетки. Пил е и антидепресанти. В менюто му редовно присъствали сирене, колбаси, месо, тестени продукти.

За Робърт д-р Емилова прави индивидуална програма – на природосъобразно хранене – в първите дни, а след това, на плодолечение. Само за седмица той сваля 7 кг. През 20-дневния си престой постепенно спира всички хапчета, започва да се движи уверено, кръвното му се нормализира, както и показателите от лабораторните и инструментални изследвания. Без медикаменти нивата на кръвната захар се стабилизират и човекът е удивен колко бързо и лесно е свалил товара на болестите и възрастта. „От 20 години баща ми не е имал нормално кръвно налягане, а тук го постигна за дни“, радва се Женевиев. Тя е убедена, че след като е избрал да бъде здрав, Робърт ще може да промени изцяло начина си на хранене и да запази отличните резултати.

Цялата фамилия планира и следващи идвания в любимия вече медицински център. Двете големи дъщери на Женевиев – Скарлет и Скаут /на 18 и на 20 години/ също са спечелени от плодолечението и го правят при д-р Емилова за профилактика и добър тонус.

Пациентът от трето поколение в семейството – 2-годишната Индиго, е зачената след неколкократно прилагане на програмата и по време на престой на Женевиев и таткото в медицинския център. Двойката опитвала безуспешно 3 години да се сдобие с рожба и майката споделя, че радостта от появата на малкото ангелче я споходила единствено благодарение на плодолечението. Името на малката било избрано заради красивия и удивителен цвят от дъгата. Индиго е изключително здраво дете, плува заедно с майка си и смело скача в басейна. Женевиев е намислила да ѝ направи тениска с надпис „Произведено в България – в клиниката на д-р Емилова“.


Phys03

Facebook