Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

Само за 20 дни мъжът стопил 16 килограма

Труд

Резултатите на Атанас д-р Емилова и екипът ѝ определят като впечатляващи. Успехът е не само в трайно свалените килограми и овладените дългогодишни болести, а най-вече в цялостната промяна при мъжа. А той споделя, че невъзможните неща са измислени от нас, хората, за удобно оправдание, когато нямаме воля за промяна в мисленето и нагласите.

Атанас потърсил медицинския център на д-р Емилова за консултация и съвети как сам да проведе програмата. Избрал лечението с плодове, чай и мед заради натрупани 125 кг при ръст 175 см, отоци по долните крайници, износване на тазобедрена става, уголемен и максимално омазнен черен дроб, завишени нива на лошия холестерол. Най-големи мъки обаче му причинявала сънната апнея. В последните 2 години мъжът дремвал за кратко на колене, подпрян с ръце върху леглото. Случвало се да падне и е благодарен на съдбата, че не се е наранявал сериозно, защото се случвало да се строполи, докато е изправен. Нормалният сън избягал, като че ли завинаги, и Атанас се принуждавал дори да отбива от пътя при шофиране, защото задрямвал. Това му се случило и по време на първия преглед в медицинския център.

Сприятеляването с възглавницата започнало още на 12-ия ден от програмата. Мъжът заспивал спокойно, давещото и задушаващо хъркане го нямало и сутрин ставал отпочинал и зареден с енергия. В сериозната битка за здраве той вече бил намалил теглото с 9,5 кг и се чувствал уверен да продължи. Вместо първоначално препоръчаните 20 дни на плодове, чай и мед, след консултация с д-р Емилова Атанас направил 30 дни. Насърчило го и видимото подобрение на подбедриците на двата крака. От доста време те били силно подути, морави на цвят и с намалена чувствителност. След всяко много трудно и ограничено клякане следвало мъчително изправяне. Често мъжът се питал дали изобщо ще може да се изправи сам. Изпитание било и ходенето. Налагало се често да спира, за да си вземе дъх и да пребори потискащото безсилие.

Мъжът е от Варна, но от доста години е избрал зареждащата природа в родното си село Равна гора, близо до морската столица. Преди да се пенсионира, бил заварчик и техническите умения му помогнали да пригоди грижите по двора по най-ергономичен начин. Всички механични приспособления, от тези за кокошките, до поливане на зеленчуци, са патент на Атанас.

Във фамилния имот той гледа и 25 кошера. С часове може да разказва за удивителния свят на пчелите и поуките от перфектната им организация. След програмата на д-р Емилова човекът е върнал жизнеността си и споделя, че се чувства с 15 години по-млад. Лекарката е категорична, че спасението от отоците е постигнато с отстраняване на задържаните течности. Намалени са сериозно и мазнините в организма. При свалени след програмата 20 кг, мазнините са 12,9 кг. Изследванията в медицинския център показват нормални нива на лошия холестерол. Черният дроб е върнал нормалните си размери. Докато се връщал към нормалния сън, Атанас се сбогувал с упорито главоболия, болки в краката и предписваните от официалната медицина лекарства. Направил е 20-дневно захранване по индивидуална схема от д-р Емилова и е решен да промени изцяло начина си на хранене. Вече е наясно колко вреди са му носили предпочитаните по-рано големи количества месо, сладкиши, колбаси, прясно мляко и газирани напитки. В двора си има цялото богатство на природните здравословни вълшебства и насърчението на семейството си да следва посочения от д-р Емилова път.


Phys25

Facebook