Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

Вече три поколения от семейство Малупас следват заръките

Труд

В началото на лятото Андреас Малупас пристига в медицинския център на д-р Емилова. Първото му идване е провокирано от интереса да разбере дали правилно изпълнява програмата на известната в Кипър лекарка, на която още преди години баща му Полис дал доверието си с постигнати отлични резултати.

Полис Малупас не спял добре, чувствал се потиснат, затварял се в себе си, приемал повече храна от обичайното. Години наред поддържал тегло около 72-73 кг, а при идването си при д-р Емилова в Боровец вече тежал 95 кг. Имал високо кръвно налягане, за което приемал 4 медикамента, киселини и стомашен рефлукс, лекувани безуспешно с хапчета.

Пристигнал заедно със свой приятел с намерение да свали килограми и да се откъсне от натоварения си режим. Не си и представял какъв невероятен ефект ще има прилагането на метода за лечение с плодове, чай и мед, и че за кратко време ще се превърне в доброволен консултант на десетки свои сънародници в Кипър, насочвайки ги към програмата на д-р Емилова.

Полис споделя, че нищо в програмата не го е затруднило. Изпълнява я точно по съветите на лекарката и нейния екип, и е най-удивен от промяната в мисленето си. Обяснява го с влиянието на лекциите, за които твърди, че са поне половината част от процеса на излекуване. Защото дават обяснение за нещата, случващи се, както по време на програмата, така и при спазване на здравословното хранене след това.

Започнал е да се движи повече – ходи пеш, прави СПА процедури, плува и е сменил изцяло начина си на хранене. Първият му последовател бил синът му Андреас, впечатлен силно от промяната при бащата, с когото имат фамилен бизнес. Андреас се хранел обилно, предимно с месни продукти, прекалявал с пушене и безсъние. Сам решил да опита нов начин на живот и направил програмата само по впечатления, споделени от бащата. Отначало 2 месеца се хранел като баща си, после сам решил да направи гладуване. След 10 дни на плодове и чай и 6 дни захранване младият мъж свалил 12 кг и вече е убеден поддръжник на метода на д-р Емилова.

Полис разказва, че смъкнал килограмите до 73 /от 95/, подмладил се е, зареден е с енергия и вече няма високо кръвно и киселини в стомаха, сънят му е спокоен. „В Никозия няма подобна програма“, казва той и затова все повече хора ще идват в медицинския център на д-р Емилова, прогнозира мъжът. И споделя, че лекарката владее тайните и на тялото, и на душата, за да връща и балансира нарушената хармония. Полис има три деца и пет внуци.

Три деца има и Андреас. Също като баща си и той става двигател на промяна в менюто на семейството и без да налага вижданията си, децата приемат с интерес постигнатото от таткото. Той има и всеотдайната подкрепа на съпругата си Марта. Още през 2012 г. тя започнала да се придържа в кухнята към разделното хранене. Преди това, цели 4 години Андреас приемал всеки ден шепи хапчета за стомашен рефлукс, невроза, обриви по кожата и др. Чувствал се без сили, едва изкачвал един етаж, бил напрегнат.

Още с първото гладуване заедно с килограмите отхвърлил и оплакванията от болестите. Върнала се жизнеността, усещал се много по-спокоен и уверен. Казва, че промените са станали не само на физическо, но и на емоционално ниво и с готовност продължава да се придържа към програмата на д-р Емилова. Спрял е цигарите, не пие никакъв алкохол, а на трапезата има само веднъж седмично риба, понякога пилешко, или едно яйце. Менюто на фамилията е основно вегетарианско.

От две години и трите деца на Андреас и Марта се хранят разделно. Най-големият син – трето поколение Малупас, който е студент в Лондон, е свалил килограмите от 85 на 61 и също като дядо си и баща си, продължава убедено в търсене на свой път за постигане на здраве.


Emi05

Facebook