Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

От 13 години семейството на излекувания мъж живее по съветите на д-р Емилова

Труд

През 2005 г. Петър Колев бил на ръба на отчаянието. Тежал близо 100 кг при ръст 170 см имал запушване на артериите в подбедрицата на десния крак, некротични промени на палеца, на всеки 150 метра му се налагало да спре поради нетърпими болки в подбедреницата. Два месеца преди да потърси д-р Емилова, болките започнали да го измъчват и нощем. Кръвното налягане било високо, страдал от анемия, заради която му правили кръвопреливания, стомашни киселини и неспокоен сън, често със сънна апнея – многократно спиране на дишането през нощта и упорито хъркане.

След много хапчета и системи му предложили поставяне на стент в подбедрицата, но с уточнението, че е възможно съдът отново да се запуши, и то дори само в рамките на 6 месеца. Плашещата перспектива била да му отрежат крака.

Насърчен от съпругата си Анка, Петър решил да потърси помощ от д-р Емилова. Двамата дошли само за преглед и консултация на мъжа, но останали в медицинския център 10 дни. Кратък отрязък от време, който преобърнал живота им. Колеви направили общо 30 дни на плодове, чай и мед и се захранили по схема на лекарката за 12 дни. Резултатите били удивителни. Петър почувствал облекчение, отброените метри, изминати без болка, всеки ден се увеличавали, кръвното се нормализирало, връщал се сънят. При това всички медикаменти били спрени.

Анка правела програмата заедно със съпруга си, без да има сериозно оплаквания, а за да го насърчи и както споделя сега, за да не го загуби. Пред себе си дала дума, че ако Петър се избави от болестите, ще си подстриже косата по момчешки късо, като д-р Емилова. През 2005 г. семейството направило две дълги гладувания, а между тях се хранело стриктно здравословно. По новолуние и пълнолуние оставали само на течности, както ги посъветвали в медицинския център.

За 5 месеца Петър свалил 23 кг, от които 14,4 кг мазнини. Усещал младежко вдъхновение от все по-големите разстояния, които вземал на бърз ход и без болки. Най-голяма била радостта, когато при последното изследване с доплер се установило значително отпушване на преди това запушените артерии.

Менюто на семейството вече било коренно различно от обичайното по-рано. Изключили всички животински продукти. Много рядко слагат на трапезата месо от домашна ферма, риба, уловена от Петър, козе сирене, яйца за Великден. Анка казва, че системата на д-р Емилова е много лесна за прилагане – махат се бялото брашно, солта и бялата захар, забравя се пърженето, умножават се неограничено пресните зеленчуци и плодове. Колеви променили не само храненето, но и целия си стил на живот. Купили си кемпер и членуват в национален клуб. Казват, че спазването на програмата ги прави по-свободни и могат да се наслаждават на радостта от общуване с природата. Редовно ходят на прегледи при д-р Емилова и спазват всичките ѝ препоръки. Петър се е спасил и от анемията и е разбрал, че дежурните съвети не винаги са верни. „Официалната медицина казва, че месото е задължително при анемия, а аз се излекувах, точно защото спрях месото“, разказва той.

Колеви имат 6 внуци. На малчуганите не налагат своето хранене, но знаят, че личният пример е най-важен за възпитанието на полезните навици. А баба Анка от години е с прическата на д-р Емилова и според дядо Петър това много я разкрасява.


Emi16

Facebook