Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

Елена Малишева и Татяна Буянова идват редовно у нас от 9 години

Труд

Сестрите Елена и Татяна не крият възрастта си и с усмивка приемат неизбежното удивление, когато я уточняват. И двете могат успешно да конкурират най-известните модели, имат виталност и впечатляващ стил. Казват, че много от този успех дължат на срещата си с д-р Емилова. За пръв път пристигнали в медицинския ѝ център през 2009 г., след като видели как изглеждат техни приятелки, прилагали у нас плодолечението.

Най-убедителната реклама за всяко нещо са постиженията, които сам може да видиш, споделят сестрите. И уточняват, че българската лекарка не се нуждае от никаква реклама, защото който има потребност от качествена промяна в живота си, намира своя верен път. Независимо колко километра го делят от целта.

Своите хиляди километри Елена и Татяна първия път изминали до морето, където тогава работел медицинският център. Впечатлени от бързите резултати, не спират да го правят при всяка възможност за откъсване от натоварения работен график. Татяна е архитект, ангажирана с мащабни обекти в Русия, а Елена е интериорен дизайнер. Допълват се в професионалната сфера, естествени допирателни имат и в отношението си към нещата от живота – като хранене, двигателна активност, начини за зареждане на батериите. И двете, преди да открият вълшебствата на програмата с плодове, чай и мед, са консумирали много сладкиши, тестени храни и големи количества от любимия си кашкавал.

Оплакванията на Елена били причинени от възпаление на щитовидната жлеза и повишена функция на органа, страдала от главоболие, световъртеж и силни болки в кръста. Имала и период, в който за кратко време добавила към теглото си 5 кг заради хормонални проблеми.

При последното си посещение при д-р Емилова това лято московчанката с облекчение възкликва „Излекувах се!“, защото всички изследвания на щитовидната жлеза като по чудо са в норма и заболяването, за което официалната медицина твърди, че остава за цял живот, вече е в миналото. Елена поддържа и перфектни килограми, спазвайки програмата на българската лекарка, адаптирана по личен начин. Казва, че в Москва ѝ е по-трудно да бъде стриктна, но от д-р Емилова е научила как да се справя във всяка ситуация. След консумация на животинска храна прави разтоварващи дни и се чувства отлично. В медицинския център прилага плодолечението за 10-15 дни и в комбинация с правилно захранване ефектите са продължителни. В менюто ѝ вече няма сладкиши и тестени изкушения, с предимство са зеленчуците, понякога включва риба и пилешко, но никога не ги слага на масата за вечеря. В медицинския център не пропуска заниманията с пилатес и обича да ходи пеш. Прави го и в родината си при всяка възможност.

Татяна разказва, че през 2009 г. се е определяла като човек без сериозни оплаквания. Дискомфорт ѝ създавали понякога залепени от обездвижване и хапване на сладки и тестени изкушения килограми. Срещата с д-р Емилова я провокирала да се вгледа по-внимателно в себе си и да обърне внимание на ниското си кръвно, болките в ставите, упорития запек. За всяко от тези неразположения лекарката имала обяснение и съвет как да не се превърнат в сериозна заплаха за здравето. След направените през всичките 9 години гладувания Татяна казва, че се чувства нов човек, изчистен от вредности, положително зареден и сигурен как да съхранява енергията си. За по-дългите гладувания се доверява на медицинския център, защото знае, че там ефектите се постигат бързо и под непрестанен лекарски контрол. В Москва прави сама кратки програми в дните по новолуние и пълнолуние. Казва, че животът й върви по съвършено различен начин. Спряла е всички млечни продукти, консумира много плодове. Често ги комбинира със зърнена каша, а месо има на трапезата веднъж седмично. Много внимава за качеството и не щади усилия да си набавя чисти храни от сигурен източник. В свободните часове се занимава с йога и твърди, че това е важно за пълноценното зареждане.

За двете сестри всекидневните сутрешни лекции на д-р Емилова са важна част от програмата им в медицинския център. Казват, че е цяло изкуство съдържанието им да се допълва непрекъснато и оценяват високо това отговорно отношение на лекарката и екипа ѝ към пациентите. Развива се и самата клиника, казва Елена. И формулата е в комплекса от система, атмосфера и резултат. Мястото е номер 1 в света, убедена е московчанката. Заради организацията и невероятните постижения. В това се е уверил и съпругът ѝ Максим. Заради сърдечни проблеми той търсил помощ в европейски клиники, но му помогнала програмата на д-р Емилова. Елена се шегува, че той се съпротивлявал цели 7 години, преди да се довери на плодолечението. Но още след постигнатите добри резултати при първото си идване в медицинския център, се е превърнал в още по- голям фен на програмата от съпругата си.

Приемаме България като втори дом, споделят двете московчанки. Тук се чувстваме приети не само като пациенти, а като истински приятели. А това е ценно поне колкото здравето.


Phys05

Facebook