Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

Плодолечението спасило жената от „нелечими“ болести

Труд

До лятото на 2007 г. Валентина била в постоянен стрес от непрекъснато удължаващия се списък с тежки болести, много от тях определяни като нелечими от официалната медицина. Живеела със семейството си в Лондон и редовно ходела на прегледи и изследвания. Но успехът в лечението все се отлагал до пълно обезсърчение.

Валентина страдала от артрит с много силни болки в ставите, подувания и скованост. Имала и периоди на пълно обездвижване. От грипове и простуди боледувала толкова често, че спряла да отчита на колко време я застигат, защото били почти непрестанни. Измъчвал я упорит запек, от който се подувала, но нищо от предписаните хапчета и чайове не ѝ помагало. Страдала от хронично безсъние и денем била отпаднала, потисната и с чувство на непреодолима обърканост. По дланите на ръцете ѝ се появила екзема, редували се много пристъпи на световъртеж, гадене, повръщане и шум в ушите. Често я обземали панически атаки, заради които спряла да шофира. Цял подвиг при състоянието на Валентина било справянето ѝ с ангажиментите в работата и грижите за семейството.

Многобройните изследвания, лекарски консултации и медикаменти не облекчили състоянието на Валентина. До лятото на 2007 г., когато със семейството си тя дошла за ваканцията в България. При получаването на пореден пристъп на силен световъртеж близко семейство дало съвет да се потърси помощ от д-р Емилова. Без отлагане Валентина се озовала в медицинския център, където ѝ направили подробни изследвания и веднага започнали лечението.

Първите 10 дни на плодове, чай и мед Валентина направила под контрола и със съветите на д-р Емилова. Останалите 10 изпълнила сама в Лондон, защото ваканцията свършила. Захранила се за 20 дни по схемата, подготвена за нея в медицинския център. След 3 процедури хидроколонтерапия в центъра екземата по ръцете изчезнала сякаш по чудо. Валентина започнала да спи и сякаш чудото не искало да си отиде, преди да изтрие с вълшебна гума всичките мъки на жената.

За около 3 години всички оплаквания отзвучали. Още след първото гладуване Валентина изхвърлила 5 торбички с лекарства. Убедена била, че плодолечението е „нейното нещо“, спомня си днес тя. Определя се и като изцяло нов човек, а външното доказателство е неоспоримо – кожата, косата, ноктите на Валентина не просто са върнали нормалния си вид, а са блестящи. Килограмите са 56 (а дошла в медицинския център с поднормено тегло – 48 кг) и с тях усеща, че силата ѝ за живот се е върнала. Усмивката не слиза от лицето ѝ и трудно може да се предположи, че е била години наред в хватката на паник атаки и непрестанни болки и неразположения.

По съвет на д-р Емилова Валентина е провеждала по-продължителни гладувания, последвани от природосъобразно хранене. И преди да посети медицинския център, жената била избрала вегетарианството заедно със семейството си, но допускала често срещаните при мнозина грешки. Консумирала големи количества сирене и много сладкиши. От лекциите на д-р Емилова разбрала как правилно да подбира и комбинира храните, за да извлече полза от всичко полезно в тях, дарено от природата. Сиренето не ѝ липсва, а от млечните продукти има на трапезата си таратор, и то по Великден. Рядко приготвя риба, предпочита бобовите храни. Пресните плодове и зеленчуци са с предимство, има и вегански периоди. Валентина е правила сама 32 дни на плодове, чай и мед с 32 дни захранване. Всяка година по няколко пъти идва в медицинския център и казва, че той я зарежда за цялото време между посещенията. Описва програмата като много богата и с особено удоволствие играе народни хора, посещава и заниманията по йога.

Съпругът на Валентина също е правил програмата. Решил да опита, защото му установили хиперинсулинизъм (състояние, предшестващо появата на диабет тип две). И при него плодолечението дало резултат. В медицинския център са намерили помощ още майката, свекървата, баща та и мнозина приятели и близки на жената. При последното си идване Валентина бе заедно със семейство индийци, които в Лондон научили за невероятните постижения на д-р Емилова. Мъжът има множествена склероза и е решен да се довери на плодолечението и природосъобразното хранене в битката с болестта. Валентина го насърчава не само като доброволен придружител и преводач. По-важен е примерът на случилото се с нея. Живея без страх и фобии, казва Валентина и е радостна, че и други хора си дават шанса да открият път към здравето с помощта на д-р Емилова.


Clinic02

Facebook