Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

Скъпа Даниела,

Ние се върнахме в субтропичния горещ Берлин (вчера беше 38ºС) и искам още веднъж сърдечно да благодаря на Д-р Емилова и на целия екип за прекрасния отпуск, който отдавна не съм имал.

Аз съм въодушевен не само от много добрата и ползотворна здравословна концепция и нейната прекрасно-организирана реализация, но и от разтоварващата, топлосърдечна, забавна и задушевна атмосфера, на която се наслаждавах.

Въпреки че, всички много се грижеха за моето здраве, аз не се чувствах като пациент, а като турист предприел образователно пътуване, който може веднага да приложи наученото за собствените си потребност. Това е чудесно! Мариела е на същото мнение.

Като се върнахме в Берлин, установихме, че сме се научили по-добре „да виждаме“. За първи път с учудване видяхме, че Берлин наистина може да се нарече веганската столица на Европа. Навсякъде има вегански продукти - специализирани магазини за вегански стоки (не само храни, но също дрехи и обувки), както и много вегански ресторанти с вкусни ястия. В неделя за първи път се хранихме в един виетнамско-индонезийски ресторант – 100 % вегански и бяхме очаровани.

Мариела има голям късмет, защото тя работи на място, където има най-много вегански магазини и ресторанти.

За съжаление сега също по-ясно виждаме колко много хора ядат месо и захар, дори и мазнини. Чудя се как са живи в тази горещина! Ние вече знаем, че ако продължават да се хранят така, тези хора скоро ще имат високо кръвно, диабет или ще страдат от сърдечно-съдови заболявания. Затова сега за нас не е чудно, че в тези горещи дни непрекъснато се виждат и чуват сирени на линейки. За съжаление хората сами си причиняват болести, поради собствената си лоша култура на хранене!

Още нещо искам да отбележа: тук в Берлин има много кандидати за Клиника „Д-р Емилова“. И най-вероятно броят им би се увеличил ако се открият повече филиали на Клиниката. За съжаление много хора не обръщат внимание на собственото си здраве, за което трябва да се грижат с много любов. Те предпочитат да живеят в собствения си „капан на удоволствието“. Те се самоизяждат и накрая сами причиняват смъртта си. Но това ни прави впечатление едва сега след престоя ни при Вас.

Всяко нещо изисква време! Ние вегетарианците и веганите тук в Берлин ще ставаме все повече, защото ние вече сме част от това здравословно движение.

Вчера си направих първото смути с моя нов блендер! Невероятна наслада!

Много поздрави на всички – преди всичко на Д-р Карбова, която е с невероятно чувство за хумор !

С благодарности: Ваш Фридрих


Emi02

Facebook