Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

Радио Варна

Българите са били най-дълголетната нация през 19 век благодарение на правилното хранене на предците ни, които строго спазвали всички пости, всяка сряда и петък също не са приемали животински храни и алкохол, в останалото време консумирали кисело мляко с Лактобацилус булгарикус и сирене, припомня д-р Людмила Емилова. Допълнителна причина за това дълголетие са спокойствието, което идва от липсата на часовник и началник на главата, с усмивка добавя популярната по цял свят лекарка.

Най-ценното за всяко едно семейство е здравето, което винаги си пожелаваме на празници, но само с пожелание то не се постига.

В семейството на д-р Емилова отдавна се спазват постите, които според нея са уникална българска традиция за здраве. Затова и много от 50 000 нейни пациенти правят програмата на изчистване на организма от токсини с плодове именно в началото на поста, след което довършват периода с постна храна. Това укрепва здравето и тези хора са щастливци, защото те се грижат за здравето си и то идва при тях, продължава лекарката, която от четвърт век разпространява знанията за природосъобразен начин на живот в нейната клиника.

Празниците около Рождество Христово са чакани с нетърпение в дома на д-р Емилова.

Цялата фамилия се събира в къщата, построена от нейния съпруг Митко и всеки помага с каквото може. На трапезата тя ще сложи българските суперхрани, сред които са бобовите храни, за които е доказано, че от всички готвени храни съдържат най-много натурални хранителни вещества, полезни за здравето и които ни предпазват от рак. Ще има и туршия, тъй като, че целият свят е силно впечатлен от полезните качества на храните при ферментацията им. Ще има ядки, сушени плодове, питка с пълнозърнесто брашно и сода.

За Коледа д-р Емилова препоръчва да няма много храни и да не се смесват различни меса, сирена, яйца, луканки и други деликатеси, защото това няма да ни позволи да спим добре и да се чувстваме добре на следващия ден.

Пожеланието на д-р Емилова към всички е: здраве, щастие, да живеят в хармония със светлина в душата и топлина в сърцето.


Mil02

Facebook