Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

Семейството и приятели на Сашо също живеят по съветите на д-р Емилова

Труд

Според Александър Тучев свалените от всички негови роднини и приятели килограми и забравените болежки, с помощта на д-р Емилова, имат впечатляващ обем. Но най-важен е резултатът от създаденото по естествен начин общество на съмишленици, убедени в ползите на здравословния живот.

За младия мъж нищо крайно в отношението ни към тялото и духа не може да донесе ефект. И е спечелен за програмата на лекарката, точно защото тя не слага крайни ограничения, а създава индивидуалния път на всеки за постигане на здраве, хармония и удивителна работоспособност.

Преди Александър при д-р Емилова бил брат му и постигнал отлични резултати. Александър решил да опита програмата сам у дома, защото килограмите му при ръст 177 см надхвърлили 100. И както се шегува, за първото си гладуване в медицинския център през лятото на 2018 г. – на Боровец, пристигнал подготвен. Там отишъл заедно с приятел и колега, който натрупал 140 кг и имал мъчителни пристъпи на панкреатит. За Александър да остане на плодове, чай и мед изглеждало почти абсурдно. Но бързо се убедил, че спазването на програмата е много лесно, и дори зареждащо. След третия-четвъртия ден той загърбил страховете си, а на петия, заедно с приятеля, извървели без усилие 15 км от медицинския център до Самоков. Вълшебната хармония на планината носи пълноценно зареждане и в комбинация с програмата на д-р Емилова гарантира уникални резултати с траен ефект, убеден е мъжът.

Александър останал на плодове, чай и мед 21 дни с 10-дневно захранване. Усещал, че има контрол над тялото и мислите си и откривал удоволствието на променените богати естествени вкусове от доскоро пренебрегвани храни. По-рано не се е хранил безразборно, но консумирал предимно сирене, месо, сладкиши и тестени храни. Освен от затлъстяване страдал и от високо кръвно налягане и главоболие, а при изследванията в медицинския център се установило, че има уголемен и омазнен черен дроб и хиперинсулинизъм (предшественик на диабет тип 2). Още с първата дълга програма кръвното налягане се нормализирало и повечето от оплакванията отзвучали.

Съпругата на Александър направила семейното меню, съобразявайки се с неговия стремеж да се храни здравословно. Новостите се харесали и на детето им и Тучеви с лекота приели един полезен и много приятен стил. Денем мъжът има в колата кутия с плодове и термос с чай. Вечерята е от богата сезонна салата и постно ястие. В почивните дни, на гости или по празници, се консумират и животински продукти, но без прекаляване. Преди време Александър участвал в сладкарски бизнес. Имали цех и от този опит е разбрал колко некачествени, а понякога и опасни продукти, стигат до трапезата с хубави украси и примамващи аромати. За вредностите от хидрогенираните мазнини мъжът разказва разпалено и се удивлява, че се допуска те да се предлагат на деца и болни хора.

Евтиното излиза много скъпо, убеден е той и казва, че трябва да се избират истински продукти, а не химически заместители, за да се отгледат здрави деца. „Българите сме болни от храни боклуци“, споделя Александър и разказва как неговата фамилия върви по пътя към здравето с програмата на д-р Емилова. А нали всяко семейство е малка България и отнякъде трябва да се започне. Да се изброят последователите на лечебното гладуване край мъжа не е лесна задача. Винаги може някой да се пропусне, а и броят им заедно с близки и приятели е все по-голям.

За него програмата е лесният начин да се стопят килограми с траен ефект и да се излекуват болестите. Иска се усилие на волята, но то не е натоварващо, а зарежда с видимите си постижения. Не може да става и сравнение с изпробвани преди от Александър диети. С тях резултатите идвали трудно и бързо си отивали. А при д-р Емилова се потапяш в логиката на нещата, които правиш, и ставаш нов човек. Важна е и сполучливата, допълваща програмата, комбинация от двигателен режим и възможност да се научат ценни неща за здравословното хранене – от лекциите на лекарката и кулинарното училище. На Александър допада най-силно китайската гимнастика, от многото предлагани комплекси упражнения, изключително се зарежда и от походите сред природата. Преди 3 години спрял цигарите и се радва на облекчението, не само в дишането, но и в цялата обновена работа на организма си. Не е без значение и примерът, който дава на детето си.

Преди второто си идване при лекарката – през ноември м. г., той направил сам още едно по-дълго гладуване и редовно оставал всяка седмица на плодове, чай и мед за ден-два. Чувства се зареден и излъчва спокойната увереност на човек, открил свой път към здравето. За 4 месеца е свалил 25 кг, 15 от които са мазнини. Според д-р Емилова мъжът е постигнал удивителни резултати и подробните кръвни и инструментални изследвания в медицинския център го доказват.

Александър споделя, че ще е много радостен, ако хората, потърсили помощта на лекарката, се избавят от болестите си. Но най-добрият вариант е не да чакат появата им, а да се погрижат за тялото и духа си, преди зловещи диагнози.


Med11

Facebook