Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

 

От 1 юли до 31 август 2022 г. клиниката работи в х-л Боровец Хилс 

 

Местата в хотела са ограничени. Ако желаете само преглед, е необходимо да носите изследване на описаните в Диагностика кръвни показатели.

 

За информация и записвания – тел. 0888 951 288

Първото си гладуване Красимира направила преди 30 години

Труд

Сериозно изпитание белязало пътя на Красимира към стриктния здравословен живот. На съпруга ѝ открили рак на дебелото черво и след две операции лекарите били на мнение, че му остава броено кратко време и нищо повече не може да се направи. Красимира обаче отказвала да се примири и със скръстени ръце да чака най-лошото.

Изчела много книги и открила, че написаното от Пол Брег и Лидия Ковачева дава голяма надежда, ако приемеш алтернативното лечение за свой шанс. За да преодолее недоверието на съпруга си към възможността за спасение с глад, жената първа останала само на дестилирана вода, после приемала ябълки, чай и мед. Към програмата се присъединил и мъжът ѝ и днес е на 84 години, без сериозни оплаквания.

Красимира споделя, че са търсили спасение във всичко, за което интуицията ѝ подсказвала, че няма да навреди. Комбинирала различни билки, от които приготвяла отвари, спомня си днес жената. За много от изпитанията и успехите по пътя към здравето по-късно намерила обяснение в лекциите на д-р Емилова. Оценява ги не само като изключително полезни, но и като вдъхновяващи за десетки хиляди хора от цял свят.

Красимира направила програмата на д-р Емилова под неин контрол в началото на тази година и веднага открила ефектите. При жената имало наследствена хиперлипидемия и за сваляне на високите нива на лошия холестерол лекарите изписали статини. Ясно било, че те ще увредят черния дроб и мускулите, затова Красимира избрала да не приема медикаменти. Сама гладувала за кратки периоди, но лошият холестерол не отстъпвал. Чак след първите 20 дни плодолечение и 20 дни захранване в медицинския център нивата му чувствително намалели.

Според д-р Емилова лечението с глад обновява и зарежда организма, но е важно то да се провежда под непрекъснат медицински контрол и след подробни лабораторни и инструментални изследвания, за да се постигнат добри резултати. Задължително е да се комбинира и с индивидуален двигателен режим.

До 72-рата си година Красимира не приемала никакви хапчета. Но след оплаквания от сърцебиене и задъхване се наложило да ѝ поставят 3 стента. За изписаните преди 3 години медикаменти жената казва, че били две шепи. С внимателен контрол в медицинския център на д-р Емилова постепенно лекарствата били изключени и Красимира има перфектни резултати от всички изследвания. Чувства се бодра и енергична и не се задъхва дори при натоварвания.

Свалила е 7 кг и споделя, че отслабването при нея продължило и след дните на захранване. През цялата програма не е имала оплаквания и казва, че при д-р Емилова е открила най-лесния и ефективен начин за здравословна грижа. Обобщава с шега, че всички пациенти през първите 3 дни са гладни и злобни, а после са щастливи завинаги. Красимира е открит и общителен човек и често край нея в медицинския център спонтанно се формира група за споделяне на полезен опит. Жената е посещавала и обучения по системата на Норбеков, прилага я от 15 години и с охота показва упражненията на проявилите интерес. Сутрин редовно е правила гимнастика с д-р Емилова, участвала и в походите за запознаване с ядливите растения, организирани от биолога Веселин Станков. Чувства се гъвкава и здрава, а енергията ѝ е заразителна.

Винаги до обед Красимира остава на плодове и чай. За семейното меню казва, че се придържа към старите традиции на деди и родители. Веднъж или два пъти седмично се консумират яйца, през следваща седмица – риба. Основно на трапезата са салатите от пресни зеленчуци и бобовите растения. Научила е много тънкости за избора и комбинирането на храните и влиянието им върху духа и здравето. Казва, че целият екип на лекарката е изключително компетентен и загрижен за пациентите и винаги готов да даде съвет. Атмосферата е спокойна и приятелска и заслугата на това е на д-р Емилова. Според Красимира енергията на лекарката има магнетично влияние върху всички. Пожелава ѝ да живее поне 100 години, защото много хора имат нужда от помощта ѝ. И допълва, че е възможно лечителката да стигне 120 години, обявени от английски учени за реални в земния ни път.


Emi17

Facebook