Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

 

От 1 юли до 31 август 2022 г. клиниката работи в х-л Боровец Хилс 

 

Местата в хотела са ограничени. Ако желаете само преглед, е необходимо да носите изследване на описаните в Диагностика кръвни показатели.

 

За информация и записвания – тел. 0888 951 288

Цялото семейство на американката живее по програмата на д-р Емилова

Труд

Ефектите от приема на плодове, чай и мед Лизет наблюдавала дълго време при своя съседка и приятелка. Българката Мариана 16 години идвала в медицинския център и се прибирала зад Океана все по-лъчезарна, тонизирана и усмихната. Лизет започнала да се интересува за подробности и разбрала, че нито едно място за лечебно гладуване в САЩ не може да съперничи на постиженията на българската лекарка. Мариана вече била посетила различни американски клиники и избрала да продължава с плодолечението при д-р Емилова.

Лизет се доверила на сравненията, направени от българската ѝ приятелка и заедно с нея дошла в медицинския център през 2015 година. Първото посещение донесло много неочаквани изненади с изцяло положителен заряд. Казва, че дотогава я измъчвала менопауза – с усещане за подутост, тежест и отпадналост. Тялото ѝ сякаш не било нейното и напук на усилията на волята отказвало да функционира нормално. Усещането било потискащо и непреодолимо с медикаменти. Според лекарите ѝ в САЩ нямало причина за тревога, но Лизет била сигурна, че трябва да промени нещо, за да се върне нормалният ѝ ритъм на живот. Доверила се на интуицията и на българската лекарка и още в първите дни в медицинския център усетила благотворна промяна.

Само за 14 дни на плодове, чай и мед свалила килограмите от 69 на 61 и усетила прилив на зареждаща енергия. Нямала главоболие и други оплаквания по време на програмата, редовно се включвала в спортните занимания, разходките и походите. Направила и 5 дни захранване в медицинския център по индивидуална програма от д-р Емилова и го продължила в дома си.

При подробните лабораторни и инструментални изследвания, на Лизет установили полип на жлъчния мехур и камъчета в бъбреците. Благодарение на стриктното прилагане на програмата, тя се разминала без усложнения, болки и мъчителни процедури. Сякаш по чудо изчезнали и дългогодишните бронхити и бронхопневмонии с прием на много антибиотици. Когато дошла отново при д-р Емилова през 2016 г., от тях имало само леко „зимно ехо“, на което плодолечението сложило край.

Преди да научи от лекарката как правилно да се храни и как да осигури живот в здраве за себе си и семейството, жената ядяла много месо, сирене и тестени продукти. Опитвала се да се храни здравословно, но отклоненията били повече от постиженията. А съпругът ѝ Марк си хапвал добре по формулата – от всичко по много. След първото идване на Лизет в България той се впечатлил от удивителните постижения на съпругата си и почти преодолял съпротивата да отидат заедно при д-р Емилова.

Всичко било подготвено, билетите – купени, но при редовен медицински преглед 3 седмици преди пътуването, лекарите казали на Марк, че всичките му изследвания са в норма и че е здрав. Разколебаването било неизбежно, обаче Лизет го убедила, че ще е добре за него да отслабне и да си почине пълноценно. И за двамата било неочаквано, че в медицинския център на мъжа открили високо кръвно, високи нива на лошия холестерол, уголемен и омазнен (втора степен) черен дроб, хиперинсулинизъм (предшественик на диабет тип две), затлъстяване. Първоначално той бил шокиран, но успял да погледне на ситуацията откъм добрата ѝ страна. Ако не бил приел настоятелния съвет на съпругата си и не предприел пътуването до България, здравето му бързо щяло да се влоши и да създаде на него и семейството безброй нежелани проблеми.

Семейство Ролз е много задружно и подкрепящо се. Имат две дъщери – Стерлинг – на 27 години, и Аманда – на 25. По-малката е омъжена и със съпруга си живее в свой дом в същия град. Пренесла е там постигнатата във фамилията на родителите си изцяло нова система на хранене и мислене.

Стерлинг е преминала през дългите изпитания на „нелечими болести“ и след първото си посещение при д-р Емилова през май т. г. най-после е успяла да се откъсне от коварната хватка на зловещата обреченост.

За двете млади жени примерът на родителите е най-точният отговор как да се постигне полезна промяна в качеството на живот. И че това може да стане по лесен и приятен начин. Лизет и Марк останали 26 дни в медицинския център през май 2016 г., от които – 18 на гладуване. Мъжът свалил 18 кг и нямал никакви оплаквания от болести. Той е най-стриктен в програмата на д-р Емилова, разказва Лизет.

Менюто им е изцяло съобразено със съветите на д-р Емилова. Любимият по-рано на Марк бял хляб напълно е забравен. Консумират се предимно плодове, зеленчуци и големи салати. Основни ястия се приготвят от разнообразни варива. Опитва различни нови комбинации и вкусове и през Океана е пренесла рецептата на медицинския център за ядкови запечени кюфтета. Ако при излизане хапнат съблазняващ десерт, на следващия ден са на плодове и чай, за да се изчистят токсините, както съветва д-р Емилова.

Лизет има собствен финансов бизнес. Работи от дома си и при всяка възможност спортува. Оборудвала е фитнес зала, имат и сауна. Жената кара колело, играе йога и в последните години е стопила килограмите до 55 при ръст 165 см. Видът ѝ е на активен спортист, а след като дъщеря ѝ Стерлинг вече се радва на младия си живот с помощта на д-р Емилова, усмивката не слиза от лицето ѝ. Понякога има и сълзи, но те са от радост и дълбока благодарност към българската лекарка, когато споделя преживените изпитания. От тях вече я дели цял океан.


Phys09

Facebook