Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

 

От 1 юли до 31 август 2022 г. клиниката работи в х-л Боровец Хилс 

 

Местата в хотела са ограничени. Ако желаете само преглед, е необходимо да носите изследване на описаните в Диагностика кръвни показатели.

 

За информация и записвания – тел. 0888 951 288

Вече вярвам в чудеса, казва младата жена

Труд

За кръговете на ада, през които е преминала, американката Стерлинг Ролз може да напише цял роман. Но вече е убедена, че краят му е неочаквано щастлив и е по-добре да посвети разказа си на него, опитвайки се постепенно да забрави болестите и кошмарите. За мъките на преживяното говори с лекота, не пести подробности и иска да убеди колкото се може повече хора, че изход винаги има.

В медицинския център на д-р Емилова Стерлинг идва в края на април т. г., заедно с майка си Лизет и по-малката си сестра Аманда. От 2015 г. майката е пациент на лекарката, през 2016 г. е довела и съпруга си Марк. Двамата се избавили от много болести с програмата на плодове, чай и мед, и стриктно спазват съветите на д-р Емилова, радвайки се на отлично здраве и тонус.

Стерлинг се родила 3 месеца преди термина и първите си 3 месеца прекарала в кувьоз. Вътреутробно изследване на майката показало, че бебето има увреждания, но те не са фатални. Лизет имала киста на яйчника, заради която приемала различни медикаменти и вероятно това причинило проблемите. Малката растяла между болници и диагнози, и вместо с играчки била обградена с медикаменти и тревогите на близките хора.

На 3 годинки се наложило да претърпи операция на очите. В детска възраст била непрестанно болна, получила алергия към млякото и я водели от лекар на лекар, без надежда за подобрение. С настъпването на пубертета Стерлинг получила кръвотечение, което не спряло 10 години.

Специалистите опитали да овладеят този ужас с хормонални таблетки и инжекции. Дозите ударно се увеличавали без ефект, а момичето се депресирало с всеки изминал ден. Започнала да получава припадъци, хемоглобинът ѝ бил много нисък, измервали са ѝ ниво на кръвното налягане 50 на 30. Въпреки дългото болнично лечение и четирите кръвопреливания, състоянието не се подобрявало. Преди 3 години бил предприет краен подход – на младата жена отстранили матката, за да се спре кървенето. Хормоналното лечение обаче продължило, а с него и нов кръг от ада. Надеждата за избавление бързо отстъпила пред тежка вътреболнична стафилококова инфекция, упорити обриви по тялото и акне, постоянна слабост и безсъние.

Предписвали ѝ различни антибиотици в невероятни дози, след чийто продължителен прием се установило, че вече никакви медикаменти не можели да въздействат на Стерлинг. След гинекологичната операция тя развила остеопороза и двустранна гонартроза (възпаление на коленете) с постоянни болки и ограничения в движението. Преди година се появила и тазово възпалителна болест, причинена от микотична инфекция.

Младата жена често оставала по принуда в леглото, но била упорита в стремежа да се храни здравословно. Насочвали я съветите на майка ѝ, която старателно пренесла в семейството ценните съвети на д-р Емилова. От животинските продукти консумирала ограничено месо, риба и яйца. Основното ѝ меню били постни ястия, салати, плодове, чийто вкус я привличал по естествен начин. Този модел на хранене ограничавал страданията на Стерлинг от хроничен колит, хроничен гастрит и упорит запек, както и много често повръщане. Според д-р Емилова е истинско чудо, че младата жена е успяла да съхрани духа си за справяне с ада, въпреки понесените страдания. А американката допълва, че е тръгнала към далечна България с убеждение и надежда за спасение.

В медицинския център тя останала 16 дни на плодове, чай и мед с 10-дневно захранване. За първите 4 дни казва, че се чувствала все още отпаднала. На третата седмица обаче цветовете се върнали с вдъхновяваща свежест в черно-белия ѝ досегашен живот. Почувствала прилив на сили и енергия и вече можела да изкачва стълби, които по-рано я отказвали още с първото стъпало. Започнала йога упражнения и по предписание на лекарката провела в медицинския център детоксикиращи процедури – сауна, масажи и йонофореза.

Лабораторните и инструментални изследвания влезли в норма без купища лекарства, а оплакванията на Стерлинг отзвучали. Най-удивително било овладяването на стафилококовата „нелечима“ инфекция. Зачервяванията по тялото и акнето изчезнали, намалели оплакванията от стомашните болести, върнал се сънят, а дългогодишното задължително главоболие отстъпило, сякаш по чудо. Точно с тази дума младата жена описва постигнатото с помощта на д-р Емилова. Казва, че тя е не просто лечител, а истински ангел, необходим на хората по света. „Българската лекарка ме върна към живота и разбрах, че съм открила точното място за своето избавление и прераждане. Вярвам, че мога да започна всичко отново и да наваксам времето на страданията“, убедена е Стерлинг. Заради рухналата си имунна система и постоянната отпадналост 27-годишната жена не успяла да завърши образованието си. Каквито и планове да направи за бъдещето, тя има всеотдайната подкрепа на родителите и сестра си Аманда.

Аманда също е направила програмата, въпреки че няма здравословни оплаквания. Предприела го е, защото отскоро е омъжена и планира да има дете. Иска да влезе в новия, най-важен етап от живота си пречистена и заредена. Останала е 16 дни на плодове, чай и мед, с 10-дневно захранване. Разделила се е с 4,6 кг, от които 4,1 кг мазнини, въпреки че е със спортна фигура и няма потребност от диети. Според д-р Емилова Аманда се е разделила с излишни токсини по най-правилния и ефективен начин. В медицинския център на американката открили дефицит на витамин Д и са ѝ назначили прием на всекидневна доза.


Med09

Facebook