Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

Жената е убедена, че избавлението идва, ако имаш вяра

Труд

Поредица от неправилни подходи в лечението превърнало Николет в почти неподвижен 100-килограмов пример за неуспехите на традиционната медицина. Преди да попадне в омагьосания кръг, тя тежала 54 кг при ръст 167 см и работела като модел в Англия. Там се установила преди 20 години и сега е мениджър в известна магазинна мрежа.

През 2009 г. ѝ направили операция за смяна на лявата тазобедрена става. Получили се тежки усложнения – близо 50-сантиметровият разрез не зараствал заради тежка инфекция, предизвикана от некомпетентна оперативна намеса. Наложила се втора операция, след което жената се чувствала още по-зле. Заради непоносимите болки постоянно приемала лекарства. Ефектът им, както и на провежданата физиотерапия, бил почти нулев.

Появил се лимфен застой и цялото тяло на Николет, както и лицето ѝ, подпухнали. Измъчвали я упорито главоболие и безсъние, често се появявали пристъпи от задух. Заради принудителното обездвижване постоянно имала потребност да се тъпче безконтролно с храна и да потиска честите паник атаки. Депресията я правела безпомощна и отчаяна, сърдита на целия свят.

Търсела успокоение в много сладкиши, месни и млечни продукти, риба, тестени продукти. Килограмите хвърчали, но нито един лекар не дал на жената съвети как да подбира храната си и как да си съставя здравословно меню. Изписвали ѝ медикаменти и я отпращали, без да получи помощ. Казали ѝ, че винаги ще ходи с инхалатор заради пристъпите от затруднено дишане, определяни от лекарите като астма. Всъщност тя нямала това заболяване, пристъпите на затруднено дишане били в резултат на паник атаките. Кръгът бил вече омагьосан и все по-бързо стесняващ се. Николет била отписана, когато решила, че силната вяра е могъщо средство за избавление и от най-страшните беди. През годините се била изграждала като боец и знаела, че от официалната медицина няма да получи спасение, трябва да го открие сама.

Нейна приятелка българка посещавала редовно медицинския център на д-р Емилова. Николет се удивлявала от отличното ѝ здраве и впечатляваща външност. Разпитала за подробности и решила, че това е нейното място. Дошла при лекарката през лятото на 2018 г. При изследванията се установило, че жената има още и уголемен и омазнен черен дроб. Само с патерици и мъчителни усилия можела да измине няколко метра.

„Бях притеснена как ще се справя и какво ме очаква на новото непознато място“, спомня си унгарката. Дава си сметка, че пред себе си вече нямала избор и било по-добре да се довери на плодолечението като алтернатива. Казвала си, че няма какво да губи, може само да се надява на избавление.

И то дошло. След 3-4 дни в медицинския център жената изкачила няколкото стъпала пред входа и сякаш свалила от себе си огромен товар. Отчаянието отстъпило и на негово място дошла светла вяра в изцелението. Всеки човек от екипа, цялата организация на деня, вниманието на пациентите един към друг, направили престоя на Николет много специален. Най-важна за нея била д-р Емилова – със заразяващи ентусиазъм и енергия.

„Лекциите ѝ са удивителни“, казва жената. Изградени са от богатия практически опит с десетки хиляди пациенти от цял свят и най-новите знания в областта на натуралната хигиена, които лекарката постоянно попълва. Николет направила 15-дневна програма и продължила още 5 дни сама. Захранването било 10-дневно. В България хапвала най-често любимите диня и смокини, от които се зарежда с най-много енергия.

При първото си гладуване не можела да участва в повечето спортни занимания, но започнала да плува два пъти на ден и правела водна гимнастика за възстановяване на мускулите. Харесали ѝ солната стая и релаксиращи процедури, предписани от лекарката. Отоците по тялото изчезнали, върнал се сънят, нямала главоболие, кожата и косата възстановили забравения си блясък.

Николет променила изцяло начина си на хранене. От животинските продукти избирала само дива риба не повече от веднъж седмично. Убедена е, че кориандърът влияе добре върху нормалното движение на лимфната течност и го прибавя дори в смутито си. От кулинарното училище в медицинския център е взела много рецепти и си приготвя разнообразни постни ястия. Открива нови вкусове на цялостните храни, приготвени по щадящ начин с качествени продукти. Прочистила е не само тялото, но и съзнанието си и излъчва ведрост, от която сама се изненадва.

Казва, че е трудно да познае сега в себе си отеклото, объркано и сковано от болки същество. Не пести думи за благодарност към българската лекарка, помогнала ѝ не само да проходи, но и да види света с нови очи. Д-р Емилова дава знание как да си здрав и как да продължиш живота си по хармоничните правила на природата. Николет е свалила килограмите до 77 и ще продължи да отслабва, спазвайки наученото в медицинския център. Започнала е да прави големи разходки и не приема никакви лекарства.

Планира следващи идвания при лекарката и определя мястото като много специално и заредено с позитивен дух. За д-р Емилова казва, че е съкровище за хората по целия свят и пожелава на всеки, преминал през непосилни изпитания да повярва, че може да е здрав. Достатъчно е да го пожелае, да си повярва и да намери своя водач и учител. Николет вече го е направила с убедителен успех.


Mil01

Facebook