Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

Семейството открило лекарката от статия на „Труд“, а тя им показала пътя към здравето

Труд

Семейство Атанасови има дълъг опит в търсене на спасението от многото измъчвали ги болести. Преминали са през сериозни изпитания, но духът им останал несъкрушим. Всеотдайно се подкрепят във всичко и са впечатляващ пример за хармонични семейни отношения. В медицинския център на д-р Емилова пристигнали, след като мъжът попаднал на статия от вестник „Труд“ за американка от Аризона, спасена като по чудо от стряскащи диагнози при българската лекарка.

От 25 години плевенчаните Татяна и Атанас живеят в Калифорния. Той е строителен предприемач, а съпругата – всестранно активният му сътрудник. Заминали, без да знаят и дума английски, ходели на уроци вечер след работа и преминали през много стрес и изпитания. Вече са скромно живеещи пенсионери, но твърдят, че са най-богатите хора на света – с деца, създали своите семейства – синът в Пловдив, дъщерята в Калифорния. Надяват се да предадат на тях и на внуците си придобития опит по пътя към здравето.

Татяна страдала от ишиас с постоянни болки, изписвали ѝ силни обезболяващи, но без ефект. Заради отоци и болки по ставите ѝ направили безброй различни изследвания с предположение, че има артрит или подагра. След обхождане на кабинети и смяна на различни медикаменти, жената така и не получила точна диагноза и това я измъчвало. Оказало се, че сред изписаните лекарства има дори и забранено за употреба и това съвсем стопило доверието на Татяна в методите на традиционната медицина. Ортопедите и ревматолозите спорели за диагнозата, а в това време пациентката страдала, вместо да се подобрява.

Направени ѝ били вътреставни инжекции и проведен 20-дневен курс с акупунктура, масажи и медитация, а резултатите не идвали.

В началото на 2019 година движението на жената било вече силно ограничено и съпроводено с нетърпими болки. Татяна почти не можела да ходи сама. Вече била убедена, че за спасение трябва да се довери на алтернативни методи. Със съпруга Атанас били активно търсещи информация в различни издания и Интернет. Като прочели Пол Брег, преди време дори започнали да пият само дестилирана вода, но се убедили, че без опитен водач тънкостите на лечение в природосъобразната медицина остават недостъпни.

Щом научили за програмата на д-р Емилова, решили да посетят медицинския център и започнали проучване и подготовка за дългия път. В този период Татяна направила сама 5 дни на плодове и чай и се захранила, спазвайки съветите на лекарката, публикувани в сайта ѝ. След това за седмица приемала само постни храни и удивена от полученото подобрение, останала още 10 дни в дома си на плодолечение. До тогава никой от лекарите не ѝ давал съвети как да се храни.

Консумирала много сирене и кашкавал, месо и в големи количества любимите сладкиши и тестени изкушения. Майсторка е на торти и ги правела по свои изпитани рецепти. За възхищението на близки и приятели от поредните кулинарни постижения се „награждавала“ с пълна чиния сладости.

Атанас бил сериозен почитател на месото. За вкусното похапване сам приготвял различни специалитети на скара и дори синът му го предизвиквал, че в САЩ не може да измайстори кебапчета като тези в България. Докато живеели у нас, Атанасови имали край Плевен и стопанство с хиляди птици, които също попадали в семейното меню.

От всекидневното свръхнатоварване на работата в САЩ мъжът откривал свой остров в търсене на информация за здравословния живот и природните енергии, управляващи тялото и духа. Преди около 10 години прочел книга със съвети за пречистване на черния дроб и решил да опита. Но приел много големи дози зехтин и лимон, и вместо добър резултат получил сърдечна аритмия. Повишило се кръвното налягане и били изписали лекарства, от които състоянието му не се подобрило. Атанас страдал и от хроничен гастрит, чести болки в кръста, отпадналост, намалено зрение и др. В медицинския център му установили завишени нива на лошия холестерол. Лечението на мъжа в САЩ било с многобройни медикаменти, чиито дози се увеличавали. В един момент решил да спре всички хапчета и да остави само лекарството за разреждане на кръвта. Решението взел, доверявайки се на интуицията, че си причинява безброй още вреди, приемайки всеки ден сериозни дози химия.

Преди да дойде в медицинския център, Атанас останал заедно със съпругата си 10 дни на плодове и чай, и почувствал прилив на живителни сили. Изчезнали болките в стомаха, нямало го и общото неразположение.

Двамата споделят, че дошли при лекарката, предварително убедени в ефектите на нейната програма, за да научат тънкостите на приложението ѝ. Д-р Емилова се оказала не само верният им опитен водач по пътя към здравето, но и уникален човек. За 10-те дни в медицинския център разбрали, че тя е непрестанно на разположение на пациентите и според семейство Атанасови е истински лекар, каквито много рядко се срещат. Предава всеотдайно стила си на хората в екипа. В това се убедили от работата на своя личен лекар в центъра д-р Красимир Милев.

Татяна нарича станалото с нея в България истинско чудо. Хвърлила е проходилката и бастуна, сутрин играе гимнастика, движи се уверено и не може да се нарадва на постигнатото. По предписание на лекарката двамата в Калифорния ще имат още 6 дни на плодове и чай и ще се захранят по схемите на медицинския център. Менюто им напълно се променя, вече без налучкване, а по точните съвети на д-р Емилова и с рецепти от кулинарното училище на консултанта Веселин Станков.

След 6 месеца ще проведат отново по-продължителен период на гладуване и при възможност пак ще прелетят океана за нова среща с д-р Емилова.


Phys12

Facebook