Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

Плодолечението прави всеки мой ден щастлив, споделя жената

Труд

Само 500 грама не достигали на Катя за печален рекорд в килограмите, когато в края на септември т.г. дошла при д-р Емилова. Жената тежала 119,5 кг при ръст 169 см и имала сериозен списък с болести и друг – с лекарствата, които трябвало да приема, докато е жива. Имала обаче и надежда, че стряскащите констатации на официалната медицина ще отстъпят пред програмата на българската лекарка.

Катя пристигнала в медицинския център от Италия, където живее със съпруга си Серджо. Обиколила е много места по света, живяла е в различни страни, над 3 години била наблюдател в омиротворителни мисии в Косово. Определя като номадски и начина си на хранене за дълги периоди и го обяснява с липса на време за себе си и недостатъчно познаване на възможностите на алтернативните методи на лечение.

За д-р Емилова знаела от своята майка – запален участник в клуб за поддръжка на лечението с плодове, чай и мед в Плевен. Създали го пациенти и последователи на лекарката с желание да популяризират постиженията ѝ с чудодейни избавления, дори на отписани от официалната медицина случаи.

През 2004 г. Катя намерила време да остане за 14 дни в центъра. Тежала 98 кг, имала проблеми с щитовидната жлеза, упорито и мъчително главоболие. Направила общо 20 дни на плодове, чай и мед и се захранила за 10, по индивидуална схема от лекарката. Оплакванията отзвучали само за дни, килограмите се стопили с 11. Жената се чувствала отлично и с много настроение и оптимизъм дори сменила гардероба си, защото продължила да отслабва и при захранването.

На следващата година отново посетила центъра и споделя, че резултатите от двете 20-дневни програми се запазили за близо 7 години. През това време Катя всяка седмица гладувала по веднъж седмично и не прекалявала с големи количества храна, но консумирала млечни и тестени храни, месо и риба. Съпругът ѝ преди време имал ресторант, където натрупал опит и в кухнята, и у дома двамата заедно приготвяли различни вкусотии, наблягали и на салатите. При идване в България Серджо бил поканен да готви в предаване на Ути Бъчваров. Представили го като пеещия готвач, защото винаги гарнира ястията с вълнуващи италиански песни.

Семейството живее в малък град на 80 км от Венеция. Къщата им е на високо място, обградено от красиви хълмове. Зеленината влиза през прозореца, а сърни и елени са като домашни животни. Толкова са станали доверчиви и близки, че когато изядат розовите храсти, Катя успява да реагира с усмивка. Тя е широко скроен човек, винаги готов да поеме по света и да скъсява с лекота не само разстояния, но и пречки в общуването. Не се уморява да разказва за постиженията на д-р Емилова и да прави сравнения между нея и лекарите, с които се е наложило да общува през годините.

При Емилова имаш усещането, че си единствен на света и много специален, разказва Катя. Лекарската грижа е денонощна, изследванията са отлично организирани и достъпни, за разлика от Европа, където се налага да чакаш с месеци, а цените са космически. Най-важното е, че българската лекарка е отлично подготвен специалист, непрестанно сверяващ знанията си със световните научни постижения, и готов да обясни всичко на достъпен език.

След 2011 г., когато загубила в кратко време двамата си родители, и от стрес и натоварвания Катя за кратко време натрупала много килограми. Открили ѝ диабет тип 2, сърдечна аритмия, бронхиална астма. За диабета ѝ дали лекарства и никой не я посъветвал как да се храни, за да избегне усложненията на болестта. Жената се будела с умора и потиснато настроение. От честите пристъпи на задух излизала с помощта на инхалатор, но спасението било за кратко. Казва, че се е чувствала като надут до спукване балон и това усещане я депресирало. Серджо се тревожел за съпругата си, която намирал коренно променена – без дух и радост в очите.

Катя решила, че няма да отлага повече избавлението, този път без да прави компромиси. Пристигнала в медицинския център с нагласата да се спаси и с огромно доверие към д-р Емилова. Още в първите дни се почувствала добре, хапчетата станали излишни. Най-удивително за жената било, че отново диша с лекота без инхалатори. Не можела да повярва, че го е постигнала, сякаш по чудо. Направила 25 дни на плодове, чай и мед и започнала захранването под контрола на д-р Емилова. До 25 дни ще го завърши в дома си. Споделя, че дължи на лекарката връщането си към щастливите дни и го описва като разчупване и изхвърляне на мъчителна обвивка, сковавала тялото и душата ѝ.

Отслабнала е над 10 кг, 7 от които мазнини. Обиколката на талията ѝ се е намалила с цели 10 см и отново идва ред на нов гардероб. Катя не спира да се шегува, че се е отървала от „гъши“ мозък. Казва, че е мислила като тези птици, вместо да се заеме сериозно със здравето си. В центъра са установили, че има уголемен и силно омазнен черен дроб (като гъши). Да се разделиш с шаблонното отношение на официалната медицина е голямо щастие, убедена е Катя. При д-р Емилова тя видяла как жена с диабет спира инсулина и се чувства отлично. Планира да доведе в медицинския център и съпруга си, развил наскоро диабет, убедена, че и той ще се избави от „нелечимата“ болест.


Clinic02

Facebook