Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

От 14 години семейството е последовател на лекарката

Труд

В медицинския център на д-р Емилова идваме като във второ наше семейство, споделя Диана. От години тя е последовател на лекарката и изпълнява нейната програма, адаптирайки я към своя ритъм на служебни и семейни ангажименти. Професията ѝ на зъботехник е натоварена и свързана с обездвижване, затова е щастлива, че е открила плодолечението и чудодейните му ефекти и така е дала здравословен ритъм на живота си.

Постиженията на Диана се споделят и от съпруга ѝ, който също посещава центъра редовно. За първи път дошъл като придружител на жена си, но още на третия ден бил спечелен от плодолечението. Приобщена е и дъщеря им Ана, която през 2018 г. направила първата си програма заради установено преддиабетно състояние – със значително увеличени над нормалните нива инсулин стойности. Стреснати от диагнозата, родителите били решени на всичко, за да избегнат кошмарната болест. Момичето започнало да пълнее и се чувствало отпаднало. Съветите на официалната медицина били да се предприеме диета с повече месо и месни продукти, но от лекциите на д-р Емилова Диана знаела, че този път няма да ги извади от хватката на диабета.

Момичето останало 12 дни на плодове и чай (според броя на своите години) под стриктното наблюдение на лекарката. За сметка на свалените килограми започнало да трупа увереност, че ще се справи с болестта, а родителите с радост виждали подобрението на Ана. В медицинския център консултантът Веселин Станков подготвил за нея индивидуална схема на хранене за всеки ден след захранването. Започнала да си носи в училище плодове, зеленчуци и приготвена у дома постна храна. Ефектът изпълнил с радост цялото семейство, когато след няколко месеца изследванията на Ана в медицинския център показали нормални нива на инсулин и заедно с екипа викали ура.

Като разказва родителските перипетии, Диана се пали в желанието колкото се може повече майки, бащи, баби и дядовци да научат за постигнатото от д-р Емилова в лечението и профилактиката на диабета. Резултатите не бива да се зачеркват с лека ръка, казва жената. Убедена е, че много семейства имат подобен проблем и когато в тинейджърска възраст наследниците им започнат да напълняват или да имат различни оплаквания, свързани със симптомите на диабета, могат да открият спасение в плодолечението и здравословното хранене.

През годините Диана е променила постепенно семейното меню. По-рано на трапезата имали сирене и кашкавал почти към всяко хранене, месо, сладкиши. Жената натрупала десетина килограма след раждане, била засегната от често срещани при съвременния натоварен човек болести – повишено кръвно налягане, главоболие, безсъние, хроничен синузит и др. Страдала от упорита алергия с обриви по цялото тяло и болки. Приемала различни медикаменти, но с увеличаване на броя им вместо оплакванията на Диана да отзвучават, те се увеличавали и кръгът добивал фатални очертания.

Промяната започнала още с първото 22-дневно гладуване на жената преди 14 години. То преминало много леко и ефектите от плодолечението се усетили веднага. Не съм била гладна нито за миг, докато правя програмата през годините, споделя Диана. През няколко часа се приемат плодове или чай с мед, а организираните в медицинския център двигателни активности и други занимания са толкова богати и според всяко предпочитание, че не оставят и минута за скука. Всяка година жената прави дълго гладуване, често посещава медицинския център, където понякога провежда захранването. Всеки понеделник за нея е ден на разтоварване – на плодове и чай или вода.

Семейството спазва препоръките на д-р Емилова за здравословно хранене. Консумират много плодове, зеленчуци, бобови храни, ядки. Отглеждат домати и други култури в градината си. Сред любимите ястия са пиперки, пълнени със зеленчуци и булгур, хумус и др. Месо слагат на трапезата по празничен повод и заради гости. Съпругът на Диана има фирма за производство на месни продукти и деликатеси от доста години. Но бизнесът съвсем не е пречка да бъде убеден последовател на д-р Емилова.

Диана разказва, че от известно време мъжът ѝ създал вегетарианска линия стоки, която се радва на увеличаващ се интерес. Убедена е, че добрата храна ще бъде все по-интересна за всички, приели грижата за здравето на близките хора като израз на всеотдайна любов.

Често споделя с приятели как д-р Емилова е променила живота на семейството и е помогнала той да се изпълни с повече радост и енергия. За лекарката преди години са научили от приятелски семейства и на свой ред също разказват за програмата на близки хора. В медицинския център откриваш не само здраве, но и добра енергия, която остро липсва във всекидневието, казва Диана. Мястото е изключително и с възможността да направиш за себе си най-добрата профилактика и да се предпазиш от сериозни болести.


Clinic12

Facebook