Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

 

До 12 юни клиниката ще работи в х-л Аква Азур, курорт Св. Св. Константин и Елена

В периода 1 юли - 31 август 2022 г. ще предлагаме нашите услуги в х-л Боровец Хилс

 

 За информация и записвания – тел. 0888 951 288

 

 

Семейството има „гладно“ бебе с помощта на лекарката

Труд

За разговора ни Емануела и Димитър пристигат, придружени от двама царе. Така с много любов наричат момчетата си – Калоян на 10, и Самуил на 4 години. Нито веднъж децата не хленчат и не проявяват капризи, докато родителите споделят историята на изстраданото и дълго мечтано царство. Както отбелязва д-р Емилова, малчуганите, родени след програма на плодолечение, веднага се открояват сред връстниците си. Растат здрави, спокойни и уверени са и много бързо успяват в усвояване на знания и умения.

Калоян се появил като сбъдната мечта след 6-годишно чакане и много неуспешни опити за забременяване по методите на официалната медицина. Емануела преминала през 3 опита за инвитро и много други процедури, определяни от нея с една дума – жестоки. След време разбрала, че за провеждане на стимулации са ѝ предписвали медикаменти, многократно надхвърлящи нормата. Натрупала килограми, косата ѝ оредяла, но най-мъчително се отразило всичко преживяно на психиката.

За медицинския център на д-р Емилова Фролошки научили от позната и решили да опитат програмата. Емануела усещала, че трябва да промени всичко, да се изчисти от отровите и да потърси нов хоризонт. Димитър си представял, че в медицинския център ще са в някаква странна изолация, но се оказало, че има стотици пациенти и през целия ден се случват интересни неща.

Житейското рестартиране за семейството било през 2008 г. Плодолечението продължило 10 дни в неочаквана комбинация от нови удивителни знания за здравето, активна двигателна програма и атмосфера на приятелско споделяне и насърчение. Първите видими резултати били със стопяване на килограми от Димитър, който тежал 112 кг. Като управляващ собствен бизнес, сега мъжът подчертава, че всеки лев, инвестиран в здраве и профилактика, е възможно най-доброто вложение.

Той имал чести стомашни смущения и други оплаквания, които са вече в миналото. Там са останали и всички вредни неща от менюто. Казва, че е имал лоша култура на хранене. Като мнозина натоварени хора ядял безразборно и по много. Всяка вечер изпивал близо два литра газирани химии. Най-честата комбинация била с месо и сладкиши. За разлика от него Емануела била внимателна в подбора на продуктите, но секретите за животворното хранене двамата научили при д-р Емилова.

Впечатлени били от убедеността, излъчвана от лекарката. Тя за нищо не е крайна, а успява да ти внуши, че сам можеш да се справиш с всичко, споделя семейството. След програмата с тялото се случват чудеса, казва Димитър. И най-невероятното било, че след дълго чакане и страдания мечтаното бебе се оказало на път. И то след категоричните уверения на лекари – светила с дипломи от световни университети, че няма да имат дете.

Първият сигнал за появата на Калоян бил в смайването на гинеколожката, посещавана от Емануела за редовни прегледи. Тя била толкова изумена, че не успяла веднага да каже и дума. След това заявила, че не знае какво е направила бъдещата майка, но в учебниците със сигурност не го пише. Още много неща са пропуснати или премълчавани от официалната медицина, но д-р Емилова прави и невъзможното, за да стигнат до повече хора, убедени са Фролошки.

Бременността на жената била лека и преминавала в поредица от щастливи дни. До пропадането с болничен асансьор в осмия месец на чаканото майчинство. При зловещия инцидент пострадали и други, но Емануела чупи лошо крак и е претърпяла 8 операции. Въпреки това само 20 дни след падането ражда здравото „гладно“ бебе и за удивление на всички има кърма.

Вместо да я пречупи, преживяното я мотивира да направи голяма промяна. След 14 години в IT сектора Емануела се посвещава на изстрадана мисия. През 2015 г. учредява фондация „Асансьорна безопасност“ и посвещава време и усилия на различни инициативи и обучения, предимно на деца.

В ранната есен на тази година цялото семейство Фролошки са отново при д-р Емилова за зареждаща почивка и профилактика. Димитър споделя, че след лекция на лекарката е оставил цигарите и подчертава колко ценни са насоките, които тя щедро споделя с всеки, решил да промени живота си.

Преди 4 години на бял свят се появил Самуил, който вече по фамилна традиция живее здравословно. Заедно с баткото в медицинския център се хранят природосъобразно, а родителите правят 10-дневна програма на плодолечение. Убедени са, че примерът в семейството е достатъчен, за да се научат малките какво е полезно за здравето им, без нищо да се натрапва. Емануела и Димитър споделят, че в детските заведения на малките могат да се дават опаковани вредни лакомства по някакъв повод, а не се разрешава вкусна веганска торта например. Явно освен в асансьорната безопасност има какво още много да се прави в грижата за здраво поколение.

Двамата се изненадват и от отрицателни коментари за лечението с плодове и чай. Правят ги хора, които нямат никаква представа за програмата и ефектите от нея, казва Димитър, и се раздават мнения заради самото говорене. Фролошки споделят с приятели постиженията си в медицинския център с убеждение, че това е мястото, където се случват само добри неща. Харесва им атмосферата, създадена от интелигентни, мислещи и отговорни хора. Определят ги като общество, което може да промени много неща по пътя към здравето. Вдъхновител е д-р Емилова, но всеки сам избира дали да спазва точно съветите ѝ.

Емануела и Димитър са стриктни последователи на програмата и казват, че са избрали свой стил на хранене с пълноценни цялостни, предимно растителни продукти. Консумират много салати, правят хляб у дома, в менюто имат и риба.

Промяната в живота им ги е направила щастливи и много богати. Пожелават на всички да преживеят сбъдната мечта и да имат царство на пълнота и хармония с радостни наследници.


Phys04

Facebook