Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

 

До 12 юни клиниката ще работи в х-л Аква Азур, курорт Св. Св. Константин и Елена

В периода 1 юли - 31 август 2022 г. ще предлагаме нашите услуги в х-л Боровец Хилс

 

 За информация и записвания – тел. 0888 951 288

 

 

Проект и главна цел: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Бенефициент: АМБУЛАТОРИЯ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р ЕМИЛОВА ООД

Обща стойност: 10 000.00 лв., от които 8 500.00 лв.
европейско и 1 500.00 лв. национално съфинансиране.

Начало: 23.09.2020 г.
Край: 23.12.2020 г. 

Средствата по процедура „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ са насочени към микро и малки предприятия, които са икономически засегнати от наложените ограниченията във връзка с пандемията COVID-19. Тези категории предприятия са основна и водеща сила за развитието на конкурентно и ефективно производство, и гарантиране на стабилен икономически растеж, както и устойчива заетост.

Засегнати са всички икономически сектори. След затваряне на границите и въвеждане на строги мерки за преодоляване на последствията от пандемията COVID-19 повечето микро и малки дружества преустановиха работа. И в настоящия момент с рестрикциите и страхът, който се настани в съзнанието на хората, всички дружества са поставени пред сериозното изпитание да оцелеят. Целта на МЦ Д-р Емилова е да продължи да предлага на своите пациенти най-качествено обслужване, защото здравето е най-ценният дар, който човек може да притежава. Подобни инициативи и безвъзмездни грантове несъмнено ще подпомогнат МЦ Д-р Емилова в това начинание.

eu inov

 


Phys24

Facebook