Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

 

До 12 юни клиниката ще работи в х-л Аква Азур, курорт Св. Св. Константин и Елена

В периода 1 юли - 31 август 2022 г. ще предлагаме нашите услуги в х-л Боровец Хилс

 

 За информация и записвания – тел. 0888 951 288

 

 

Семейството е убеден привърженик на лечението с плодове

Труд

От 30 години Благеви живеят в САЩ. Сега са пенсионери, но професионалният им път на химици е свързан с много постижения. Павел подчертава, че съпругата му е била водещо име в различни проекти и е носител на високи отличия. У нас мъжът получил образование като инженер лесовъд и в САЩ още едно висше - за химик.

В медицинския център на д-р Емилова ги довели многобройните страдания на Павел и прогнозата на официалната медицина, че животът му ще премине с много хапчета и неизбежни операции. За постиженията на българската лекарка знаели от познати и когато тяхна близка заради натрупани килограми и болести имала потребност от програмата, я подпомогнали, за да я проведе. След престоя в медицинския център жената имала невероятни резултати, но като се върнала към старите навици, се върнали и всички неразположения.

Поуката според Благеви е ясна – д-р Емилова дава отправната точка за пълно излекуване, но не може да изживее живота ни вместо нас. Всеки е отговорен за здравето си и след като има щадящ начин за спасение от болестите, сам избира дали да се възползва от него.

Павел е много впечатлен от коренно различното отношение към пациентите в медицинския център, сравнено с подхода в САЩ. Там, казва мъжът, лекарите не застават зад категорично мнение, а те оставят да се луташ в предположения и да си постоянно по кабинети и изследвания. Емилова дава точна прогноза и застава с името и огромния си опит зад нея – със съвсем конкретни съвети и индивидуална програма за всекиго.

За първи път Благеви посещават медицинския център в края на миналата зима. Остават 20 дни на плодове и чай с 10 дни захранване. Павел имал мъчителни болки в коленете, била му сменена става на лявото коляно, предстояла му операция и на другото. Имал високо кръвно налягане, завишен холестерол и уголемен и омазнен черен дроб, проблеми с бъбреците. От натрупаните 127 кг при ръст 178 см изпитвал постоянна умора. Мъчела го сънна апнея, загубил съня си и имал за спътник апарат за дишане. Заедно с многото хапчета, които според лекаря му щял да приема до края на дните си.

Още с първото гладуване Павел свалил 15 кг и кръвното му налягане се нормализирало без хапчета. Най-невероятен бил денят, в който апаратът за дишане станал излишен и добрият сън се върнал като по чудо. С тази дума определил станалото с мъжа и личният му лекар в САЩ. Казал, че е изумен и в практиката си няма такъв случай-кръвното да е в норма без медикаменти.

Албена направила първата програма заедно със съпруга си, за да го подкрепи за спасение от хватката на болестите. Нямала сериозни оплаквания, но редуцирала килограмите и с всеки ден в медицинския център увеличавала радостните преживявания и зареждащата енергия. И двамата дошли с нагласата, че ще се доверят напълно на избраното лечение, но всичко в медицинския център надхвърлило очакванията им.

Впечатлени са от постоянната грижа на всеотдаен екип специалисти и осигурената възможност за подробни лабораторни и инструментални изследвания. Казват, че организацията е перфектна и се дава достъп до консултации с водещи специалисти, както и до богата гама лечебни процедури по висок стандарт.

Комбинацията с разнообразни дневни занимания превръща програмата в удоволствие, защото правиш за себе си най-доброто, споделя Албена. Сред спорт, танци, народни хора, походи, йога, пилатес и др. открояват рисуването с пръсти и концертите с класическа музика.

Благеви се връщат в САЩ с режим за хранене, подготвен от консултанта Веселин Станков и полезен опит от неговото кулинарно училище. Спазват стриктно наученото от лекциите на д-р Емилова и изграждат ново меню и ново отношение към здравето и равновесието с природата. Шегуват се, че спортуват най-редовно в двора на дома си, засаден с 3 ябълки, вишна, грозде, лавандула и много цветя. Имат 20 корена домати, чушки, краставички, тиквички. Тримата внуци – момчета, са най-активните помощници, въодушевени да виждат как земята разкрива богатствата си.

Албена и Павел и по-рано не прекалявали с вредни храни, изключили червеното месо, но консумирали редовно млечни продукти, тестени и не ограничавали солта. Сега са организирали деня си според съветите от лекциите на д-р Емилова. След сутрешния чай редовно правят гимнастиката, практикувана в медицинския център. Обедът е от постно ястие - боб, леща, черен ориз, тофу и много зеленчуци. Убедени са, че цялостните растения провокират усещанията и дават неподозирана ситост. Следобед отново пият чай и по-късно хапват плодове. Вечерята е от голяма салата, картофи, обезсолени маслини и др.

И така, само за 8 месеца постиженията им по пътя към здравето са впечатляващи. Доказват го всички изследвания, проведени в медицинския център през отминалия октомври. Павел е свалил 37,4 кг, от които 35 са мазнини. Албена се разделила със 17,6 кг, частта на мазнините е 15,4. Според д-р Емилова това е най-добрият вариант за здравословно отслабване и трайно задържане на добрата форма.

Албена и Павел излъчват младежка енергия и планират да посещават редовно медицинския център за профилактика и пълноценно зареждане, след като отмине пандемията. Като химици са убедени, че за всяко нещо има точна рецепта. Д-р Емилова я съставя с вдъхновение и отговорност, а изпълнението е лична грижа.


Emi01

Facebook