Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

 

От 19 септември 2022 г. клиниката работи в х-л Аква Азур в курорта Св. Св. Константин и Елена

 

За информация и записвания – тел. 0888 951 288

Внучката Александра била първият пациент от фамилията

Труд

На година и 8 месеца Александра Петева направила програмата на плодове и чай с бърз и траен ефект. Когато било само на година и 4 месеца, момиченцето започнало да поддържа температура от 37,5 до 38,5 градуса и нищо не помагало за свалянето ѝ, разказва бабата Лозка.

От многобройните изследвания се установило, че детето има бактерията Pseudomonas aeruginosa. Този микроорганизъм е изключително приспособим и упорит и според официалната медицина изисква продължително антибиотично лечение, като успехът е променлива величина. За малката Александра последвали 4 месеца прием на антибиотици, включително и венозни. Абокатът в ръчичката на детето пробождаше сърцата ни, споделя Лозка тогавашните тревоги на семейството.

Предложението на лекарите да се направи цветна снимка сякаш ускорило неочакваната добра развръзка. Близките не искали да подложат детето на болезненото изследване и решили да потърсят помощ при д-р Емилова. За ефектите от плодолечението Лозка научила от своя приятелка, посещавала вече медицинския център.

Срещнали се с лекарката, направени били назначените от нея изследвания и баба, майка и внучка започнали заедно програмата на плодове и чай. За Александра били определени 5 дни с 5 дни захранване под постоянен лекарски контрол. Според д-р Емилова броят на дните най-често се определя от възрастта на детето, но при всяко има индивидуален подход според вида и тежестта на заболяването.

Случаите на спасени от „нелечими“ диагнози малки пациенти от цял свят са хиляди и много от отписаните от официалната медицина вече са станали родители. Убедени в ползата на плодолечението, водят наследниците си в центъра, за да ги научат как се живее здравословно и как по щадящ и приятен начин да бъдат избегнати болестите, вместо да се лекуват с безброй хапчета, мъчителни процедури и без гаранция за успех.

Лекциите на д-р Емилова, разнообразната двигателна програма, музикалните занимания и кулинарното училище дават на малчуганите отправна точка за нов стил на живот в хармония с природата. Лекарката често казва, че децата се повлияват от плодолечението много по-бързо от възрастните, защото не са се гаврили като тях дълги години с организма си и естествените им нагласи са пощадени от злоупотреби с вредни храни и изкушения.

Лозка отбелязва, че внучката преминала програмата без никакъв стрес и не хленчила за лакомства. Сякаш по чудо упоритата бактерия изчезнала и здравото дете върнало усмивките на всички в семейството. Няколко месеца след първото посещение Александра, придружена пак от любимите хора, направила още 5 дни плодолечение с 5 дни захранване. Медицинският център тогава работел на планина и осигурявал възможност програмата да се обогати с кратки походи, разходки и приказното зелено спокойствие на вековни гори.

Допълнила се и приказката на Александра с установена трайна промяна за цялото семейство. По съветите на д-р Емилова изключили от менюто бялата захар, газираните и подсладени напитки, ограничили месните и животински храни. Лозка разказва, че след второто посещение в медицинския център момиченцето спряло да боледува, сезонните грипове го подминавали и било много жизнено. Харесвало овесени каши, много плодове и зеленчуци, пълнозърнест хляб, различни сезонни салати.

Сега Александра следва медицина - втори курс, обучение на английски, в европейска страна. Преди това е завършила колеж, също с английски език, в Австрия. Справя се отлично и завинаги е усвоила и уроците на лечението с плодове и чай. При някакво малко неразположение веднага избира да си помогне с тях, за да не даде шанс на болестта да се развие. Здравословния начин на живот и хранене ще прилага и в бъдещата си работа, убедена е Лозка. Три поколения от семейството знаят, че най-ефективното лечение се постига с програмата на д-р Емилова и доверието им расте заедно с Александра, която е на 20 години.

Съветът на доктор Емилова

Децата ни дават знания със сърцата си

Заети с бизнеса, оцеляването и постигането на все повече материални блага, често оставяме наследниците си във владенията на електронни устройства и опасните изкушения на бързите храни. Лъскавите опаковки и измислените герои обаче не могат да заменят топлината на прегръдката, прошепнатите думи на съкровено споделяне и чистата любов.

Сърдим се, че малчуганите отхвърлят „мъдрите“ ни съвети и не си даваме сметка, че възпитават не думите, а примерът.

Вместо да гоним децата със задължителна закуска от мекици, пици и бисквитки, може да им дадем кутия с нарязана ябълка, ядки и сушени плодове и да ги изпратим с най-щедрата си усмивка, за да е окрилен денят им. Когато не се чувстват добре, децата не искат да се товарят с храна. Достатъчно е да доловим посланието и да настроим сърцето си на тяхната честота.

Веднага ще забележим, че светът става по-светъл, по-добър и вълшебен.


Clinic12

Facebook