Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

 

От 19 септември 2022 г. клиниката работи в х-л Аква Азур в курорта Св. Св. Константин и Елена

 

За информация и записвания – тел. 0888 951 288

От години жената е убеден последовател на д-р Емилова

Труд

През 2008 г. Владина пристига в медицинския център, убедена че това е единственото спасение от откритата ѝ яйчникова киста. Знае за невероятните резултати на д-р Емилова в избавяне от „нелечими“ според традиционната медицина болести, защото преди около 20 години е била при лекарката за избавяне от няколко излишни килограма и профилактична грижа за здравето.

С поставяне на диагнозата на Владина изписали медикаменти и дали стряскаща прогноза за неизбежна операция. Рецептата останала в чантата на жената и вместо към аптека тя се отправила към влака за морето. Водела я интуицията, че само в медицинския център ще може да избегне операцията.

Имало и друга сериозна причина – тя не вземала никакви лекарства и при неразположения предпочитала билки, традиционни рецепти и изпитани бабини съвети. Избрала да загърби химията, защото след медицинска грешка с предозиране на гентамицин баща ѝ загубил слуха си в ранна детска възраст.

Д-р Емилова назначила на Владина 20 дни на плодове и чай с мед и 10-дневно захранване. Изследването с ехограф при контролния преглед след програмата показало, че кистата е изчезнала, сякаш по чудо. И това не било всичко. Установило се, че откритите при приемане в медицинския център камъни в бъбреците започнали да се стопяват. Владина имала желание да прегърне всекиго по пътя си и да му разкаже за своето спасение.

Убедена е, че плодолечението е феномен, достъпен за всекиго благодарение на д-р Емилова. Нарича медицинския център академия за здраве, с представени по най-достъпен начин знания за полезна промяна в живота. От лекциите на лекарката по завладяващ начин може да се научи защо идват болестите, какво се случва с човешкото тяло при преяждане, обездвижване и стрес, как най-лесно да направим здравословна промяна, и още, и още. Екипът в медицинския център е като отлично смазан механизъм от професионална отдаденост и непрестанна грижа за пациентите.

Атмосферата на споделяне и приятелско насърчение прави мястото възможно най-добрия избор да се погрижиш за себе си и да заредиш за дълго батериите, казва Владина. Тя е типичен представител на натоварения с няколко дини под мишница модерен градски човек. Сценарист и главен редактор е на предаването „Посоки“ по БНТ, има сериозен опит в многобройни творчески проекти, заедно със съмишленици е правила доброволчески кампании. Пъстрата ѝ биография включва опит на модел и манекен от подиума и в списанията „Лада“, „Божур“ и др. Годините сякаш са я подминавали и е запазила впечатляваща фигура и грееща усмивка. Владина се снима и сега – за наша модна марка.

Във водовъртежа на ангажименти, срещи и планове отделя специално място на пътешествията по света. Правила ги поне десетина пъти годишно, дори е преминала трикратно пътя Камино. Пътуването обогатява по начин, който не може да се опише само с думи. За вълненията и докосванията Владина допълва разказите с впечатляващи свои снимки. Любимите неща сега ѝ липсват, но не хленчи за ограниченията, наложени от пандемията. Казва, че за всяко нещо има време и че ако човек не е здрав, губи шанса да се наслади на всичко обичано.

COVID-19 застигнал и нея в късната есен на миналата година. Прекарала го тежко и след установена двустранна бронхопневмония я приели в столичната белодробна болница. С благодарност споменава грижите на пулмоложката д-р Радостина Чернева и заедно с приятелка – съпруга на известен наш актьор, организирали дарение за отделението. Много медици, вътре в тежко болната здравна система, се задъхват колкото нас – пациентите, и не бива да упрекваме всички, споделя Владина.

След изпитанията на пандемията, безбройните хапчета и изпитания избрала да се възстанови по най-лесния и ефективен начин – 20-дневна програма на плодове и чай и захранване по схема на медицинския център. Може да се справи без затруднения, защото от години живее по предписанията на д-р Емилова.

У дома подбират чисти храни от проверен източник, готвят постни ястия и консумират много салати и плодове. Веднъж седмично Владина прави еднодневно гладуване. Спазва стриктно всички пости и през февруари прилага житния пост на Учителя Дънов. Редовно играе йога. Предпочита тези занимания и когато посещава медицинския център. Там харесва още народните хора, латино танците, разходките, гимнастиката.

Жената е убедена, че е най-добре програмата да се изпълнява поне веднъж годишно в центъра. За себе си е вече сигурна в усвоеното от лекциите и че може да провежда плодолечението самостоятелно за дълго време. Но при всяко посещение допълва уроците с все повече удивителни случаи от практиката на лекарката. Среща се с пациенти, избавили се от диабет, родители, постигнали мечтата за дете с помощта на гладуването и много други щастливи хора, спасени от болести.

А без здраве няма истинско щастие, е избраното от Владина определение за програмата на д-р Емилова.


Mil02

Facebook