Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

 

От 19 септември 2022 г. клиниката работи в х-л Аква Азур в курорта Св. Св. Константин и Елена

 

За информация и записвания – тел. 0888 951 288

„АМБУЛАТОРИЯ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р ЕМИЛОВА“ ООД сключи административен договор № BG16RFOP002-2.089-2301-C01 за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по проект „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, реализиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“.

85% от безвъзмездната финансова помощ са предоставени от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие, а 15% от национално финансиране.

Целта на проекта е осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Подкрепата ще се отрази положително в борбата за преодоляване на негативните икономическите последствия от пандемията COVID-19 и в стремежа за запазване на съществуващите работни места. Предоставените по процедурата средства за оборотен капитал са насочени към покриване на текущите оперативни разходи.

plakat


Phys12

Facebook