Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

 

От 19 септември 2022 г. клиниката работи в х-л Аква Азур в курорта Св. Св. Константин и Елена

 

За информация и записвания – тел. 0888 951 288

Филми на Стилиян Иванов

recmovД-р Емилова представи своите рецепти за щастие в два документални филма, посветени на нейната философия. Те показват десетки хора от САЩ, Холандия, Германия, Украйна, Кипър, Гърция и България намерили спасение в метода наречен „плодолечение“. Авторът Стилиян Иванов търси корените на уникалната система за лечение. Оказва се, че гладът с лечебна цел е известен от хилядолетия. За това говорят съчиненията на древни автори от Египет, Вавилон, Индия, Китай, Тибет, Персия, Гърция и Рим.

В наши дни методът е изключително популярен в целия свят, но само 50 лекари на планетата са с официално признати права за прилагането му. Един от тези международно признати специалисти е българката д-р Емилова. Лечението, което прилага д-р Емилова e цялостно отношение към света. В нейната клиника човек променя изцяло начина си на мислене и на живот, защото човек е това, което яде. Пред камерата застават и хора от екипа на д-р Емилова, както и известни българи, нейни пациенти – Глория, Марта Вачкова, Тони Димитрова, Мая Нешкова и др. Филмът е преведен на 11 езика и се разпространява на DVD в Европа, Азия и Северна Америка.

Откъс от филма "РЕЦЕПТИ ЗА ЩАСТИЕ 1"

Откъс от филма "РЕЦЕПТИ ЗА ЩАСТИЕ 2"

Възможно ли е диета да замени тежка операция? Възможно ли е двадесет години вашето дете да не е пило нито веднъж антибиотик, заради редовната консумация на билкови отвари с мед? Възможно ли е като увеличите приема на плодове само за месеци да свалите 50 кг. и да бъдете в перфектна форма за абитуриентския си бал?...И възможно ли е природосъобразният път към здравето да бъде осмиван, а лекарите, които го препоръчват да бъдат хулени и мразени?

Това са само част от въпросите, на които режисьорът Стилиян Иванов търси отговор в най-новия си документален филм "Благодаря, д-р Емилова!". Филмът беше издаден в деня, когато доктор Емилова, един от ревностните последователи на Лидия Ковачева, навърши 70 години.

Пред камерата на оператора Мирослав Евдосиев българи и чужденци не намират думи, за да изразят благодарността си от "чудодейното изцеление". Отчаяни и примирени с тежките си заболявания пациенти от Европа, Азия и Северна Америка търсят последна помощ у нас, в България. И я получават! Но не от официалната медицинска система, която ежегодно гълта милиони, а от Центъра за здравословен живот на Людмила Емилова, който никога не срещна официална подкрепа и не му бяха спестени какви ли не хули.

Екипът на Стилиян Иванов близо година придружава д-р Емилова в гостуванията ѝ в различни телевизионни и радио студиа. Среща се с разпространителите на филмите за нея. Надниква в личното ѝ пространство...

Безспорна звезда във филма е певицата Славка Калчева, която откровено "изповядва" личните си впечатления от престоя в Центъра за здравословен живот. Научаваме и за малките ѝ прегрешения докато е следвала системата на плодолечение...

Филмът "Благодаря, д-р Емилова!" е разказ за Началото... за Системата на плодолечение... за природосъобразния Път към здравето на деца и възрастни и за така необходимата подкрепа от семействата им. Това е филм за изкушенията, за аплодисментите и за хулите! Филм за Благодарността!

Откъс от филма "БЛАГОДАРЯ, Д-Р ЕМИЛОВА!"

„Отвъд аплодисментите и хулите“ е заглавието на филм за известната лекарка, която следва и доразвива системата на Лидия Ковачева. Д-р Людмила Емилова споделя откровено пред режисьора Стилиян Иванов радостите от постиженията на медицинския си център и горчивините от неоснователни нападки и непризнаване от страна на официалната медицина.
От първо лице тя представя личната си съдба на лекар, удивителните възможности на природонаучната медицина, историите на спасени с програмата на плодове, чай и мед десетки хиляди пациенти. За срещите на съдбата и аплодисментите, които поднасят на д-р Емилова, разказват и Маргарита Михнева, Весела Лечева, певицата Десислава.
От филма научаваме, че лекарката се е спасила от тежки заболявания, преди да започне да прилага системата и на други хора. Че медицината е нейно призвание още от детска възраст. Че обича спорта, природата, музиката и неспирното търсене в своята професия.

Откъс от филма "ОТВЪД АПЛОДИСМЕНТИТЕ И ХУЛИТЕ"

Наричат Лидия Ковачева природолечителка и цяла България я знае като гуруто на омекотеното гладолечение. Цитирана е от лекари по цял свят, редица съвременни научни изследвания доказват много от изводите, до които тя стига преди десетилетия. По-малко хора знаят, че е талантлива портретистка, която открива значението на храненето и въздържането от него, след като медицината дава няколко месеца живот. Прогнозата звучи безпощадно, но реалистично - белите дробове са съсипани от туберкулоза, черният е обхванат от цироза и това е само най-драстичната част от здравния картон. Лекарите обаче не са предвидили, че волята ѝ за живот може да я превърне не само в лечител на самата нея, но и в учител, чийто опит медици продължават и доразвиват на научна основа.
По идея на д-р Емилова режисьорът Стилиян Иванов засне документален филм за метода на Лидия Ковачева и нейните най-известни последователи - лекарите Георги Гайдурков, Вергиния Георгиева и разбира се - самата д-р Людмила Емилова. Филмът е преведен на 11 езика, а премиерата се състоя в деня след навършването на 100 г. от раждането на художничката лечителка.

Откъс от филма "ЛИДИЯ КОВАЧЕВА - МЕЖДУ МИТА И НАУКАТА"

Филмите са в DVD формат със субтитри на чужди езици. Цената на всеки един е 5 лв. Можете да ги закупите в клиниката, както и по пощата с наложен платеж. За поръчки се обаждайте на тел. 0887 647 789 (Цветан)


Phys16

Facebook