Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

От 1 юли до 31 август 2019 г. Клиника "Д-р Емилова" предлага услугите си в х-л "Боровец Хилс".

За информация и резервации се обаждайте на тел. 0888 951 288.

През летния сезон клиниката не приема тежко болни пациенти, нуждаещи се от интензивни грижи, както и такива на инсулиново лечение!

Вече вярвам в чудеса, казва младата жена

Труд

За кръговете на ада, през които е преминала, американката Стерлинг Ролз може да напише цял роман. Но вече е убедена, че краят му е неочаквано щастлив и е по-добре да посвети разказа си на него, опитвайки се постепенно да забрави болестите и кошмарите. За мъките на преживяното говори с лекота, не пести подробности и иска да убеди колкото се може повече хора, че изход винаги има.

Прочети още...

Цялото семейство на американката живее по програмата на д-р Емилова

Труд

Ефектите от приема на плодове, чай и мед Лизет наблюдавала дълго време при своя съседка и приятелка. Българката Мариана 16 години идвала в медицинския център и се прибирала зад Океана все по-лъчезарна, тонизирана и усмихната. Лизет започнала да се интересува за подробности и разбрала, че нито едно място за лечебно гладуване в САЩ не може да съперничи на постиженията на българската лекарка. Мариана вече била посетила различни американски клиники и избрала да продължава с плодолечението при д-р Емилова.

Прочети още...

с практически семинар, вечерни беседи и нова книга

Д-р Рюдигер Далке е световно известен лекар-психотерапевт с 40 годишна практика, баща на момиченце със синдрома на Даун.

В Германия той води семинари за обучение на лекари. Учи медиците да откриват причините за съответните заболявания. Медитира и практикува Тай-Чи.

Прочети още...

Изсушените плодове запазват ценните си качества

Труд

Кайсията (Prunus armeniaca) е дървесен вид от род Сливи (Prunus) на добре познатото семейство Розови (Rosaceae). Можем да ги срещнем и под името зарзала или зарзалия, което обикновено се отнася за по-дребните и по-кисели сортове.

Прочети още...

Труд

От 7 години жената спазва точно наученото от д-р Емилова

Валентина казва, че е била готова за програмата на д-р Емилова още през 2000 година, обаче все намирала повод да отложи посещението в медицинския център. Съжалява за пропуснатото време, но е убедена, че всичко може да се навакса, ако си стриктен в здравословното хранене. За първото идване при лекарката я насърчила дъщеря ѝ, наблюдавала през годините колко упорито Валентина променя навиците си в стремеж към здраве и хармония.

Прочети още...

Phys11

Facebook