Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

 

От 19 септември 2022 г. клиниката работи в х-л Аква Азур в курорта Св. Св. Константин и Елена

 

За информация и записвания – тел. 0888 951 288

От години жената е убеден последовател на д-р Емилова

Труд

През 2008 г. Владина пристига в медицинския център, убедена че това е единственото спасение от откритата ѝ яйчникова киста. Знае за невероятните резултати на д-р Емилова в избавяне от „нелечими“ според традиционната медицина болести, защото преди около 20 години е била при лекарката за избавяне от няколко излишни килограма и профилактична грижа за здравето.

Прочети още...

„АМБУЛАТОРИЯ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р ЕМИЛОВА“ ООД сключи административен договор № BG16RFOP002-2.089-2301-C01 за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по проект „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, реализиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“.

85% от безвъзмездната финансова помощ са предоставени от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие, а 15% от национално финансиране.

Целта на проекта е осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Подкрепата ще се отрази положително в борбата за преодоляване на негативните икономическите последствия от пандемията COVID-19 и в стремежа за запазване на съществуващите работни места. Предоставените по процедурата средства за оборотен капитал са насочени към покриване на текущите оперативни разходи.

plakat

Внучката Александра била първият пациент от фамилията

Труд

На година и 8 месеца Александра Петева направила програмата на плодове и чай с бърз и траен ефект. Когато било само на година и 4 месеца, момиченцето започнало да поддържа температура от 37,5 до 38,5 градуса и нищо не помагало за свалянето ѝ, разказва бабата Лозка.

Прочети още...

Заема достойно място в много здравословни рецепти

Труд

Авокадото е растение от семейство Лаврови /Lauraceae/ с интересна биография, достойна за приключенски сериал. Според учените неговата родина е територията на днешно Мексико и Централна Америка. Ботанически авокадото е плод с много едра семка, наподобяваща костилка.

Прочети още...

Откривателят на Lactobacillus bulgaricus д-р Стамен Григоров е българска гордост пред света

Труд

Пробиотиците – хранителни добавки, съдържащи полезни живи микроорганизми, са неизменна тема в средите, стремящи се към практикуване на натурална хигиена. Човешкият организъм е уникална екосистема, в която броят на „чуждите“ клетки надминава неколкократно този на неговите собствени.

Прочети още...

Phys33

Facebook