Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

До 31 август 2019 г. Клиника "Д-р Емилова" работи в х-л "Боровец Хилс".

След 20 септември 2019 г. клиниката ще предлага услугите си в х-л "Аква Азур" в курорта Св. Св. Константин и Елена.

За информация и резервации се обаждайте на тел. 0888 951 288.

 

Съдържат витамин С и важни за здравето фибри

Труд

Картофи – една от най-популярните и „комфортни“ храни на планетата, наричаме грудките на многогодишното растение Картоф (Solanum tuberosum) от добре познатото семейство Картофови (Solanaceae), към което принадлежат и доматите, патладжаните, чушките и тютюнът.

Прочети още...

При д-р Емилова жената се избавила от мъртвата хватка на тежки болести

Труд

Срещата ни с Мария е в софийското село Шума. Там двамата със съпруга си Петър намират спасение от бетонната столична джунгла, в която термометърът отчита безмилостните 35-40 градуса. Мария е в хамак между две дървета и държи в прегръдка осеммесечния Никола. Момченцето е сред най-важните чудеса за семейството и близките приятели, запознати с патилата, през които е преминала майка му.

Прочети още...

Младият мъж е стриктен последовател на програмата

Труд

До нагласата за разбиране и оценка на здравословното хранене и мислене Георги стига след лабиринта на професионалната си кариера. Завършва техникума по туризъм във Варна, преди престижното учебно заведение да се преобразува в професионална гимназия и има шанса да му преподават всеотдайни професионалисти. Школата им и днес се споменава в морския град с уважение към традициите. За Георги и връстниците му са били задължителни по няколко специалности – готвач, сервитьор, сладкар и барман. Добрата основа им дала престижен занаят, който може да се практикува във всяка точка на света.

Прочети още...

Най-полезни за здравето са в месеци на слънчево узряване

Труд

Сините сливи (Prunus domestica) са представители на рода Prunus от вече добре познатото семейство Розови (Rosaceae). Представляват овощна култура, която води своето начало хилядолетия назад, когато е била култивирана в Китай. Познати са изключително много сортове, предвид дългогодишната им култивация и масова повсеместна употреба.

Прочети още...

Засищат и пазят талията тънка

Труд

Крушите принадлежат на рода Pyrus – дървесни видове от семейство Розови (Rosaceae). Невероятното разнообразие на сортове в наше време дължим най-вече на вида Европейска или Обикновена круша (Pyrus Communis). Има много версии за началото на култивирането на тези плодове, като някои източници сочат още праисторическите времена. Твърди се, че полезното дърво е култивирано първо в Китай, където са го обожествявали като вечно. Вероятно защото е установено, че някои круши дават реколта в продължение на… 100 години. Днес изобилието на сортове надхвърля три хиляди.

Прочети още...

Clinic06

Facebook