Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

 

От 20 септември 2021 г. клиниката ще работи в х-л Аква Азур в курорта Св. Св. Константин и Елена

 

 За информация и записвания – телефони 886 919 944 и 0888 951 288.

 

 

От години жената е убеден последовател на д-р Емилова

Труд

През 2008 г. Владина пристига в медицинския център, убедена че това е единственото спасение от откритата ѝ яйчникова киста. Знае за невероятните резултати на д-р Емилова в избавяне от „нелечими“ според традиционната медицина болести, защото преди около 20 години е била при лекарката за избавяне от няколко излишни килограма и профилактична грижа за здравето.

Прочети още...

Заема достойно място в много здравословни рецепти

Труд

Авокадото е растение от семейство Лаврови /Lauraceae/ с интересна биография, достойна за приключенски сериал. Според учените неговата родина е територията на днешно Мексико и Централна Америка. Ботанически авокадото е плод с много едра семка, наподобяваща костилка.

Прочети още...

Откривателят на Lactobacillus bulgaricus д-р Стамен Григоров е българска гордост пред света

Труд

Пробиотиците – хранителни добавки, съдържащи полезни живи микроорганизми, са неизменна тема в средите, стремящи се към практикуване на натурална хигиена. Човешкият организъм е уникална екосистема, в която броят на „чуждите“ клетки надминава неколкократно този на неговите собствени.

Прочети още...

Внучката Александра била първият пациент от фамилията

Труд

На година и 8 месеца Александра Петева направила програмата на плодове и чай с бърз и траен ефект. Когато било само на година и 4 месеца, момиченцето започнало да поддържа температура от 37,5 до 38,5 градуса и нищо не помагало за свалянето ѝ, разказва бабата Лозка.

Прочети още...

Два пъти годишно мъжът остава за 20 дни на плодове и чай

Труд

От 2013 г. Румен посещава по два пъти всяка година медицинския център на д-р Емилова. Научил е от нея и екипа ѝ много за здравословния начин на живот и сам диктува ритъма на деня си в хармония с природата.

Прочети още...

Med03

Facebook