Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Уважаеми стари и бъдещи приятели,

 

В периода на задължително спиране на работата на медицинския център, заради заплахата от COVID-19 бихме искали да съхраним контактите с вас и да ви бъдем максимално полезни.

 

Д-р Емилова ще отговаря безплатно на ваши въпроси, изпратени на имейл info@emilova.org. Продължаваме да общуваме в нашата facebook страница @emilovaclinic, както и в нашия Instagram профил emilova_clinic.

 

Планираме скоро да предоставим по-удобна и модерна връзка чрез мобилно приложение. Така винаги ще можете да се консултирате, да споделяте своите здравословни проблеми и изследвания и дори да контактувате с нас на живо от разстояние.

 

Мисията Здраве остава най-важна за медицинския център и до очакваната ни нова среща. Диалогът и споделеното насърчение са изключително важни за нас!

Здравето и щастието са въпрос на личен избор, убеден е известният фотограф

Труд

Oт 42 години Константин се е установил в Германия, но е типичен представител на гражданите на света. Програмата на д-р Емилова го привлича редовно от 5 години в медицинския център на лекарката. За невероятните възможности на плодолечението научил от приятел, многократно вече посещавал центъра – със съпругата си, с близки хора.

Прочети още...

Доказано прогонват и пролетната умора

Труд

Великденските пости тази година започват от 1 март. Традицията им е осветена и от православната църква, и от вековните ни традиции. Известно е, че българинът се е хранил със зеленчуци и плодове, пълнозърнест хляб, варива, ядки, мед и др., децата се кърмели до 2-3 години, а мляко се е давало по изключение на болни хора. Месо от прясно заклано животно се слагало на трапезата в четири кратки периода от годината, винаги предшествани от пости и ориентирани към празничната обредност в многолюдните фамилии. С нищо не се е прекалявало, за това хората били трудоспособни до дълбока старост.

Прочети още...

Мъжът се излекувал от сърдечна аритмия и е здрав без лекарства

Труд

Само за 6 месеца след първата си среща с д-р Емилова през 2014 г. Иван свалил 21,5 кг, от които цели 18,8 кг били мазнини. Мъжът пристигнал в медицинския център през януари, мотивиран да се справи със затлъстяването и сериозни проблеми със сърцето. Казва, че 20-те дни на плодове, чай и мед преминали много леко и не усетил глад нито веднъж.

Прочети още...

Владимир Шишков и д-р Людмила Емилова автори на книжката

Труд

Оживели приказни герои със завладяващи багри и вкусове излизат от страниците на изданието „Боби на празника на плодовете“ и провокират малчуганите да погледнат в раниците си какво носят за закуска. Помага им да разберат защо от кутията заедно с плодовете ще излетят неподозирана енергия и много усмивки.

Прочети още...

Програмата на д-р Емилова е подходяща за цялата фамилия

Труд

Как ще издържим по цял ден гладни и затворени в една стая, се питала Евтимия в колебанията преди идване в медицинския център. За семейство Димови времето е много ценена категория – от години живеят в Англия и имат натоварен работен график. В България са сравнително рядко и докато се видят с родителските семейства, броените дни за ваканция отлитат.

Прочети още...

Med05

Facebook