Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Клиниката работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

при спазване на всички противоепидемични мерки

 

 За информация и записвания – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

За това как да се предпазим от вируси гледайте д-р Емилова по bTV

Преяждането не е традиция, а вреден навик

Труд

Последните дни в календара на отиващата си година носят празнични вълнения. Мнозина очакват новата 2021-а да е по-спокойна, добра и да остави в миналото тревожните преживявания от Kовид кризата. Макар да сме обзети от страхове и притеснения заради пандемията, приготовленията за Коледа вече са в пълен ход.

Прочети още...

Интервю за вестник "Уикенд"

Дани Златанчева

Доктор Емилова е сред най-известните лекари, практикуващи природосъобразна медицина у нас. Завършила е медицина, придобила е специалностите вътрешни болести, кардиология, ревматология и здравен мениджмънт. Но от 90-те години на миналия век насам предпочита да съсредоточава усилия върху културата на хранене на българина.

В прочутата си клиника осъществява диагностична дейност, профилактика на рисковите състояния и лечение на голям брой заболявания чрез природни методи, основани на плодове, зеленчуци и чаен разтоварващ режим. Сред пациентите ѝ са куп български звезди като Глория, Тони Димитрова и други.

Прочети още...

Полезна и резултатна е и за пациентите, и за лекарите

Труд

Условията на пандемия, в които живеем, ни поставят пред нови, непознати до момента предизвикателства. Самоизолацията или налагането на карантина са важни мерки в борбата с разпространението на епидемията, с които нашият медицински център се съобразява, но те по свой специфичен начин могат да окажат неблагоприятен ефект върху здравето.

Прочети още...

Интервю за вестник "Марица"

- Какви златни правила на здравословно хранене да спазваме, за да не натрупаме излишни килограми по време на принудителната изолация или карантина заради пандемията?

- Когато става дума за злато, степенуването на препоръките не е лека задача. При всеки пациент може да има индивидуални особености, според заболяванията, моментното състояние, установени навици, семейни традиции и др.

Прочети още...

Младата жена е носител на европейско злато по карате

Труд

Ивет вече не брои отличията, които е получила през последните 10 години. Тежестта им се измерва не само в злато, сребро и бронз, а и в отговорността да си спортна слава на България. И да умееш да я носиш без показност и афиширане, както го прави талантливата млада каратистка.

Прочети още...

Clinic10

Facebook