Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

 От 16 септември клиниката ще работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

 

Работата е изцяло съобразена с изискванията и предписанията на здравните власти. За подробности и записване – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

 

Можете да се консултирате с нас по всяко време през Healee

 

За студените месеци е най-добре да ги замразим

Труд

Къпините представляват храстовидни растения от семейство Розоцветни (Rosaceae) от рода Rubus. Съществуват стотици видове, както и не по-малко култивирани сортове и хибриди.

Прочети още...

Добро здраве се постига в хармония с природата

Труд

Анелия посещава медицинския център на д-р Емилова за релаксация и прочистване от 2014 г. Редува морето с планината, но преживяното на Боровец сравнява с усещането да си поставил пръстите си в контакта на природата и да се заредиш от там с несравнима енергия. След програма в планинския курорт приятелите най-често я питат какво е направила със себе си, че ярко грее и в най-мрачния и натоварен ден.

Прочети още...

След тежко счупване на кост жената се възстановява с глад за удивление на лекарите

Труд

Светла е спортен тип с винаги бодър дух за откривателство. Не си е представяла, че прескачането на рекичка ще ѝ донесе поредица от беди. Но през миналото лято чупи десния крак под коляното, костта стърчи на две места и се налага да изчака няколко часа до отвеждане в спешното отделение с кървящи рани сред мокрите камъни на стръмно дере.

Прочети още...

Добре е да ги ползваме с мярка

Труд

При използването на подправки се открива удивително сходство в различните култури и географски ширини. Обединяващ е стремежът не само към вкусово, но и към хранително обогатяване при традиционното приготвяне на различни ястия – за всекидневна или обредна трапеза. Ползвали са се и се ползват различни видове подправки, от местни растения с неповторим аромат и вкус. Избирани са различни части на ароматните растения - семена, листа, плодове или корени в пресен или изсушен вид, в зависимост от сезона.

Прочети още...

Ботанически са плод, но се „изявяват“ като зеленчук

Труд

Тиквичката, заедно с повечето видове култивирани тикви се обединяват в общото латинско наименование Cucurbita pepo. Те представляват едногодишно тревисто растение и с други често присъстващи на нашата трапеза растения, като краставицата, динята и пъпеша, принадлежат към семейство Тиквови /Cucurbitaceae/.

Прочети още...

Emi14

Facebook