ΚΛΙΝΙΚΉ ΤΗΣ Δ-Ρ ΕΜΊΛΟΒΑ
ο σωστός δρόμος προς την υγεία

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 202 επισκέπτες και κανένα μέλος

Η πλούσια πείρα μας στην εφαρμογή της φρουτοθεραπείας σε ευρύ φάσμα νοσημάτων, καθώς και η εντυπωσιακή ποσότητα δεδομένων που συσσωρεύσαμε μας έδωσαν τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε μια σειρά επιστημονικών μελετών για τα αποτελέσματα του προγράμματος. Οι μελέτες απέδειξαν κατηγορηματικά τη γρήγορη ευνοϊκή επίδρασή του προγράμματος και έγιναν δεκτές με μεγάλο ενδιαφέρον από τους επιστημονικούς κύκλους. Έτσι, η φρουτοθεραπεία δεν είναι πια μόνο ένας παραδοσιακός φυσικός τρόπος θεραπείας, αλλά θεραπευτική μέθοδος που στηρίζεται σε επιστημονική επιχειρηματολογία. Ακολουθεί λίστα με μερικές από τις επιστημονικές μας δημοσιεύσεις:

   • Επίδραση της δίαιτας με φρούτα και τσάι από βότανα με μέλι πάνω στα αυξημένα επίπεδα των τριγλυκεριδίων του ορού (δ-ρ Λ. Εμίλοβα, δ-ρ Ρ. Χατσικιάν, δ-ρ Κ. Μίλεφ, Κ. Στόεβα)
   • Επίδραση του διαιτολογίου με τσάι και φρούτα πάνω στις τιμές της χοληστερόλης και των κλασμάτων της HDL και LDL σε ασθενείς με υπερχοληστερολαιμία (δ-ρ Λ. Εμίλοβα, δ-ρ Κ. Μίλεφ, Κ. Στόεβα)
   • Συχνότητα της υπερινσουλιναιμίας στις ομάδες κινδύνου (δ-ρ Λ. Εμίλοβα, δ-ρ Κ. Μίλεφ, Κ. Αλεξάντροβα)
   • Εκτίμηση της αποτελεσματικότητας του προγράμματος διατροφής και κίνησης που εφαρμόζεται στην κλινική της δ-ρ Εμίλοβα μέσα από τις αλλαγές των δεικτών του σωματικού βάρους (δ-ρ Λ. Εμίλοβα, δ-ρ Κ. Μίλεφ, δ-ρ Β. Στέφανοφ, Κ. Αλεξάντροβα)
   • Συνδυασμένα θεραπευτικά αποτελέσματα του προγράμματος δίαιτας και κίνησης – πρακτική εμπειρία (Λ. Εμίλοβα, Κ. Μίλεφ, Ρ. Χατσικιάν, Β. Στέφανοφ, Κ. Αλεξάντροβα)
   • Στένωση των αρτηριών της δεξιάς κνήμης – εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας (Λ. Εμίλοβα, Κ. Καζάκοβα, Κ. Αλεξάντροβα)

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 202 επισκέπτες και κανένα μέλος

Phys08