CLINICA DR. EMILOVA
drumul corect spre starea de sanatate

Avem 179 vizitatori și nici un membru online

Bine aţi venit în site-ul Clinicii Dr. Emilova!

Scufundaţi-vă în lumea medicinii naturiste bazată pe metode ştiinţifice, cu ajutorul căreia puteţi atinge o stare de sănătate perfectă, lucru pentru care aţi visat de mult.

Aqua AzurClinica Dr. Emilova realizează diferite activităţi de diagnosticare, de profilactică a stărilor de risc, de tratament al unui număr mare de afecţiuni, prin metode naturiste şi în primul rând prin regimul de despovărarea a organismului de toxine datorita consumului de fructe şi ceaiuri. Obiectivul principal al clinicii constă în crearea unei viziuni corecte a pacienţilor despre modul de viaţă sănătos. Clinica oferă unica posibilitate să combinaţi odihna într-un mediu plăcut cu tratamentul efectuat sub control medical de un nivel superior.

Tratamentul din clinica noastră se bazează pe viziunea integrată privind corpul bolnav. Noi privim fiinţa omenească ca un sistem integrat şi complex, constituit din materie, spirit, intelect şi emoţii, în care echilibrul poate fi refăcut cu ajutorul unui complex de proceduri de însănătoşire. Tratamentul prin foame este combinat cu odihnă activă, cu plimbări în aer liber, la soare, cu exerciţii fizice, cu practici spirituale şi de refacere a energiei, cu fizioterapie, psihoterapie, hidrocolonterapie, masaje terapeutice, proceduri acvatice şi informaţii esenţiale din domeniul sănătăţii umane. Chiar numai mediul şi atmosfera de care se bucură pacienţii noştri îi pot apropia de starea de sănătate dorită. Pentru atingerea însă a stării de sănătate stabile, noi trebuie să cunoaştem starea individuală a fiecărui pacient în parte. De aceea clinica noastră dispune de o echipă de medici specialişti, bine calificaţi, care lucrează cu aparatură medicală ultramodernă.

emi09Clinica Dr. Emilova a fost inaugurată în 1993, în oraşul Varna, Bulgaria, de către d-na dr. Liudmila Emilova, specialist în medicină internă, în cardiologie şi reumatologie. La noi au trecut prin cursul de tratament şi profilactică peste 47 000 de pacienţi din lumea întreagă. Experienţa bogată pe care am acumulat-o în cursul anilor, ne-a dat posibilitatea să publicăm o serie de studii ştiinţifice pe tema tratamentului prin foame.

Atmosfera din clinica noastră este plăcută, liniştită, favorabilă relaxării active. Şederea la noi vă oferă posibilitatea să învăţaţi specificul modului de viaţă sănătos. Lucrul acesta se realizează prin discuţii informale, lecţii, activităţi interactive cum ar fi filmele video, prezentarea unor publicaţii interesante în limbile principale.


Avem 179 vizitatori și nici un membru online

Emi05