CLINICA DR. EMILOVA
drumul corect spre starea de sanatate

Avem 217 vizitatori și nici un membru online

thumb med01Stilul principal al activităţii noastre constă în faptul că ne axăm nu numai asupra simptomelor pacientului, ci îl privim ca un sistem integrat – material, intelectual, emoţional şi spiritual. Această atitudine ne dă posibilitatea să identificăm cauzele afecţiunilor şi să facem recomandări individuale pentru depăşirea problemelor de sănătate. Noi îndreptăm atenţia pacientului asupra relaţiei bidirecţionale intelect/emoţiicorpul uman, întrucât o serie de studii moderne arată că numărul afecţiunilor psihosomatice creşte în continuare din cauza efectului nefavorabil asupra sănătăţii omului al stărilor psihice şi emoţionale negative. Chiar şi Hipocrat afirmă ca să fii sănătos înseamnă să fii în armonie cu tine însuţi, precum şi cu mediul în jurul tău. Noi de asemenea credem că sănătatea reprezintă un echilibru dinamic care poate fi atins prin modul de viaţă adecvat legilor naturii, iar ceea ce se întâmplă în mintea omului are un impact direct şi asupra corpului uman, prin urmare, omul trebuie tratat ca un sistem multidimensional, având în vedere chiar şi mediul în care trăieşte şi munceşte. De aceea clinica noastră îmbină cu succes realizările performante ale medicinii convenţionale cu tradiţiile naturiste. Noi suntem de părere că nu există nicio contradicţie dintre cele două tipuri de tratament şi lucrăm pentru promovarea şi dezvoltarea medicinii unice, adică pentru medicina care ne ajută să fim cu adevărat sănătoşi.

Psihoterapia

În fruntea acestei activităţi stă un psihiatru calificat şi aceasta suplimentează tratamentul principal, ajutând la obţinerea unor rezultate stabile şi de lungă durată. Psihoterapia se recomandă în nevroze, depresii, insomnie, labilitate emoţională, anorexie/bulimie.

Fizioterapie şi acupunctură

Clinica noastră oferă acupunctură, ultrasunet, laser, terapie cu impulsuri electrice, care se prescriu şi se execută de un bun specialist fizioterapeut. Se foloseşte în cazul durerilor articulare şi musculare, în stările posttraumatice, artrite şi artroze, nevralgii, plexite, radiculite, discopatii, inflamaţii ginecologice cronice.

Ionoforeză de dezintoxicare

thumb med10Este o metodă de mobilizare a toxinelor din organism în vederea evacuării acestora prin piele cu ajutorul unor impulsuri electrice uşoare. Această procedură tonifiază organismul şi stimulează funcţiile vitale ale acestuia, duce la optimizarea metabolismului şi la reducerea ridurilor premature.

Hidrocolonterapia

Hidrocolonterapia este o metodă mecanică de curăţare a intestinului gros. Se recomandă în constipaţii, colită cronică, migrenă, oboseală cronică, alergii şi boli ale sistemului imunitar. Se combină cu administrarea de probiotice în vederea optimizării florei intestinale.

Terapia cu probiotice

Se administrează alimente speciale (probiotice), bogate în bacteriile vii Lactobacillus Bulgaricus, care inhibă procesele de putrefacţie în intestine şi au un efect benefic foarte puternic care încetineşte îmbătrânirea. Se poate aplica şi în combinaţie cu hidrocolonterapia.


Avem 217 vizitatori și nici un membru online

Med05