CLINICA DR. EMILOVA
drumul corect spre starea de sanatate

Avem 140 vizitatori și nici un membru online

thumb aza05Starea mea de sănătate îmi permite să fac tratamentul din clinica dvs.?

Uitaţi-vă la capitolul „Indicaţii”, unde sunt enumerate detailat toate bolile care se vindecă cu ajutorul programului nostru terapeutic, precum şi contraindicaţiile. Dacă totuşi vă îndoiţi, consultaţi-vă cu noi la adresa de e-mail dată mai sus.

Cât timp trebuie să rămân în clinica dvs.?

Programul de tratament prin foame şi fructe durează de obicei 20 de zile. Apoi urmează realimentarea, care durează 10 zile. De aceea perioada optimă de şedere, incluzând tratamentul şi realimentare, este în total 30 de zile. Se poate şi pentru o perioadă mai scurtă, dar o parte din regimul de alimentaţie, şi de obicei realimentarea, se fac după o anumită schemă după ce pacientul părăseşte clinica.

Cum să mă înscriu pentru tratamentul din clinica dvs.?

Trimiteţi-ne un e-mail cu o descriere scurtă a stării dvs. de sănătate şi perioada în care doriţi să veniţi.  Noi vă vom răspunde, vă vom ataşa lista cu preţurile şi confirmarea perioadei rezervate de dvs.

Cum să ajung până la clinica dvs.?

Examinaţi bine harta cu locaţia. Cel mai uşor va fi să veniţi cu avionul până la aeroportul Varna, iar apoi veţi fi transportaţi până la hotelul „Lebed” sau Grand Hotel Varna. Iar pentru hotelul „Rila” va trebui să luaţi un zbor până la aeroportul din Sofia. Noi vom avea grija să vă transportăm de la aeroport până la hotelul respectiv. Trebuie să ne contactaţi în prealabil prin e-mail ca să precizăm data şi ora sosirii dvs.

În ce limbă voi comunica cu dvs.?

Noi vă vom asigura interpret şi materiale redactate în următoarele limbi: engleză, rusă, germană, franceză, italiană, greacă şi turcă.

thumb aza08Nu am boli sau simptome deosebite. Pot să fac programul clinicii cu scop profilactic sau ca să slăbesc?

Da. Cu ajutorul programului vă veţi normaliza greutatea corporală, vă veţi dezintoxica organismul, veţi diminua riscul apariţiei în viitor a unor probleme de sănătate.

În timpul şederii la clinica dvs., în afară de fructe pot să mănânc şi?

Nu, dacă aţi ales programul de tratament cu fructe. Noi oferim şi alte programe, cu o alimentaţie mai diversificată, care însă nu au acelaşi efect terapeutic i de dezintoxicare. Celelalte programe le aplicăm de obicei persoanelor cărora le este contraindicat tratamentul prin foame şi fructe.

Iau medicamente. Pot să mă tratez şi cu sistemul dvs.?

Da. În timpul programului, medicamentele vă vor fi dozate cu mare precizie de către medic. Ar fi bine ca în mod prealabil să vă consultaţi cu noi prin adresa de e-mail în privinţa bolilor de care suferiţi.

Voi putea să fumez în timpul tratamentului? Dar să consum cafea şi băuturi alcoolice?

Fumatul se admite, dar veţi simţi mai puţină nevoie de ţigări, ceea ce înseamnă că va fi un moment potrivit ca să renunţaţi de fumat.  Cafea – câte o singură ceaşcă dimineaţă, după ce aţi băut 2 căni de ceai. Băuturile alcoolice sunt interzise.


Avem 140 vizitatori și nici un membru online

Med07