Д-р Емилова: "Не е важно колко години ще сме на този свят.

Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си.
Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем,
да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора."

КЛИНИКА "Д-Р ЕМИЛОВА"
верният път към здравето

Уважаеми стари и бъдещи приятели,

 

В периода на задължително спиране на работата на медицинския център, заради заплахата от COVID-19 бихме искали да съхраним контактите с вас и да ви бъдем максимално полезни.

 

Д-р Емилова ще отговаря безплатно на ваши въпроси, изпратени на имейл info@emilova.org. Продължаваме да общуваме в нашата facebook страница @emilovaclinic, както и в нашия Instagram профил emilova_clinic.

 

Планираме скоро да предоставим по-удобна и модерна връзка чрез мобилно приложение. Така винаги ще можете да се консултирате, да споделяте своите здравословни проблеми и изследвания и дори да контактувате с нас на живо от разстояние.

 

Мисията Здраве остава най-важна за медицинския център и до очакваната ни нова среща. Диалогът и споделеното насърчение са изключително важни за нас!

Престоят в клиниката удачно може да се комбинира с водните и други процедури с оздравително и релаксиращо действие, които съответните хотели предлагат. Това създава условия за пълен комфорт и почивка и допълва ефекта на плодолечебната програма:

thumb aza10Водолечение (SPA) - вихрова вана, перлена вана, комбинирана вана, тангентор (подводен масаж), хидротерапии с микронизирани водорасли и ароматна лава

Масажи - класически, ароматерапия, лечебен масаж

Калолечение - малка апликация, средна апликация, цяло тяло

Физиотерапия - електролечение, ултразвук, апаратен вакуум-масаж, вакуум и електро антицелулит

Парна баня и сауна

Релаксиращи терапии - Хот стоун, Сабай, Аюрведа - Широдара, Бали масаж, терапия с мед, шоколадова терапия, бамбукова терапия, сапунени сънища, мароканов пашкул с вулканична пепел, анти-стрес терапия с ароматна лава, блясък с арома соли, тонизираща терапия, възстановяваща терапия, подмладяваща терапия, пилинг на цяло тяло, тежки и уморени крака

Терапии за лице - почистване на лице, терапия околоочен контур, внезапен блясък при уморена кожа, терапия анти-бръчки, терапия кислород, терапия с витамини, терапия еластин, терапия колаген, оформяне на вежди, четков пилинг, маска за лице, йонофореза с ампула, дарсонвал, масаж лице

Епилация - кола маска, лазерна епилация

Антицелулитни терапии и програми

Забележка: Спектърът от процедури зависи от базата, в която функционира клиниката. За подробна информация относно предлаганите услуги, моля, допитайте се до хотела.


Emi17

Facebook