За нас

Д-р Людмила Емилова е родена във Варна, България през 1943 г. Завършва Варненския медицински институт през 1969 г., като в последствие придобива специалности по вътрешни болести и ревматология и кардиология. Въпреки богатите си познания и опит в сферата на официалната медицина, през 1991 г. д-р Емилова се оказва с множество хронични заболявания.

„Не е важно колко години ще сме на този свят. Важното е да имаме живот в годините си, а не години в живота си. Важното е докато сме живи, независимо колко ще живеем, да сме здрави, да сме с ума си, както казват старите хора.“ 

 Д-р Емилова

 

Случайността я среща с известната българска природолечителка Лидия Ковачева, от която лекарката научава за чудесата на омекотеното лечебно гладуване с плодове и чай с мед. Прилагайки неколкократно системата върху себе си и променяйки начина си на хранене, за една година тя успява да излекува тежка мигрена, хроничен гастрит и колит, чернодробна стеатоза, анемия и атония на жлъчния мехур. Впечатлена от добрия резултат, лекарката решава да посвети живота си на своите пациенти, които искат да се лекуват по тази система. 

Така на 5 май 1993 г. д-р Емилова открива своя клиника, работеща по методите на природонаучната медицина. В началото лекарката е сама, но постепенно към нея се присъединяват все повече млади хора, въодушевени от чудотворната сила на плодолечението. Повечето от тях чрез тази система са преодолели собствените си здравословни проблеми, или са били разочаровани от ограничените възможности на конвенционалната медицина. В екипа на клиниката днес работят 10 лекари, използващи най-модерната апаратура.

През 1996 г. д-р Емилова става член на Лекарската асоциация към Американското Общество по Натурална Хигиена и обменя опит с други нейни колеги, прилагащи лечебно гладуване. През 2007 година лекарката е удостоена с орден „Михаил Ломоносов“ за заслуги и личен принос в развитието на дружеските отношения между народите на Русия и България и за високи постижения в опазването на човешкото здраве. През 2008 г. д-р Емилова завършва магистратура по здравен мениджмънт. 

Досега през вратите на клиниката са преминали десетки хиляди пациенти и всички, които изпълняват нейните препоръки са вече здрави, стройни, подмладени и най-вече уверени, че тяхното самочувствие, излъчване, добър външен вид и дълголетие зависят от самите тях.

Цялостна Грижа

Цялостни прегледи и диагностика

ПрофесионалнаМедицинска грижа

Експертно Лекарско наблюдение

История на лечението в дигитален картон

Програми за здравословен живот и хранене

Възстановяването на здравето изисква квалифицирана помощ и благоприятна обстановка.

Фактите

През 1992 г. д-р Людмила Емилова прилага системата върху себе си и впечатлена от въздействието ѝ, решава да основе Клиника за лечение с плодове. Опитът ѝ в тази област показва, че гладуването на плодове има същия лечебен ефект като това на вода, но е много по-лесно поносимо за пациентите. Д-р Емилова издига плодолечението на още по-високо ниво, съчетавайки го с прецизни изследвания с най-съвременната медицинска апаратура. Това позволява без риск по тази система да се лекуват тежки заболявания, което доскоро се смяташе за невъзможно.

Любопитен и същевременно закономерен е фактът, че повечето от великите имена в гладолечението са изпробвали системата успешно върху себе си. Мнозина от тях от тежко болни, обречени от официалната медицина хора са успели да се превърнат в здрави и енергични дълголетници. Така например Пол Брег умира на 81 г. в перфектно здраве от злополука. Дженингс доживява 86 г., Шелтън – 90 г., Юрий Николаев – 93 г., Ото Бухингер – 88 г., Лидия Ковачева – 88 г., Петър Димков – 95 г.

"Плодове, чай и мед ме спасиха от операция"

Владина Цекова | София

"Три поколения се доверяваме на доктор Емилова"

Лозка Тодорова | Пловдив

Oчакваме ви!

х-л Марина, к.к. Слънчев Ден, Св. Св. Константин и Елена

х-л Боровец Хилс – курорт „Боровец“ 

Доставки в цялата страна. Резултати, доказани с изследвания.

Поръчай книгата сега от тук.

 

 

This will close in 15 seconds