Блог

Авокадото е полезният начин да набавим необходими мазнини

Авокадото е полезният начин да набавим необходими мазнини

Авокадото е растение от семейство Лаврови /Lauraceae/ с интересна биография, достойна за приключенски сериал. Според учените неговата родина е територията на днешно Мексико и Централна Америка. Ботанически авокадото е плод с много едра семка, наподобяваща костилка.

повече информация
Лещата е доказан източник на лесно усвоими протеини

Лещата е доказан източник на лесно усвоими протеини

Лещата /Lens culinaris/ е едногодишно тревисто растение от добре познатото семейство Бобови /Fabaceae/. Тя е може би най-удобната и лесна за приготвяне бобова култура между всички останали. Вероятно това обуславя и факта, че е култивирана най-отдавна в сравнение с другите членове на семейството, подложени на този процес.

повече информация
Пробиотиците – воини на здравето

Пробиотиците – воини на здравето

Пробиотиците – хранителни добавки, съдържащи полезни живи микроорганизми, са неизменна тема в средите, стремящи се към практикуване на натурална хигиена. Човешкият организъм е уникална екосистема, в която броят на „чуждите“ клетки надминава неколкократно този на неговите собствени.

повече информация

В основата на лечебния ефект от програмите е разтоварващият хранителен режим. Целта му е да стимулира естествените оздравителни и очистителни процеси в организма. Ако няма някакви специфични заболявания, в по-голямата част от времето режимът представлява омекотено гладуване на плодове, включващо 1-2 кг плодове и 4 билкови чая на ден. Освен тях плодолечебната програма не допуска други храни. Изключение правят прясно изцедените сокове „Фреш“ от плодове и зеленчуци и натурално приготвен зеленчуков бульон.

Плодолечението в Клиниката на Д-р Емилова, най-често продължава 15-20 дни, след което започва захранване, което представлява плавен преход към природосъобразно хранене. Обикновено захранването трае половината от времето на плодолечението и съдържа сурови зеленчуци, ядки и готвени храни. Омекотеното с плодове и чай гладуване е лесно поносимо и в почти никога не води до усещане за глад. Освен благотворен ефект по отношение на здравето, с него се постига и значителна редукция на тегло.

Цялостна Грижа

Първични прегледи и диагностика

ПрофесионалнаМедицинска грижа

Експертно Медицинско наблюдение

Исторя на лечението в дигитален картон

Цялостна програма за здравословен живот

Възстановяването на здравето изисква квалифицирана помощ и благоприятна обстановка.

Oчакваме ви!

х-л Марина к.к.Слънчев Ден  Св.Св. Константин и Елена

х-л Боровец Хилс – курорт „Боровец“

Доставки в цялата страна. Резултати, доказани с изследвания.

Поръчай книгата сега от тук.

 

 

This will close in 15 seconds